Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscop La ce vârstă o să te căsătorești ȋn funcţie de zodie: Care sunt zodiile care își unesc destinele cel mai târziu

La ce vârstă o să te căsătorești ȋn funcţie de zodie: Care sunt zodiile care își unesc destinele cel mai târziu

Un articol de: Stirescu.ro - 01 Mar 2019, 15:24

Căsătoria este un pas important ȋn viaţă, la care fiecare fată se gândește de când era mică. Nicio zodie nu are o zi stablită, ȋnsă fiecare va face pasul cel mare când va fi pregătită.

Chiar dacă trebuie să mai așteptaţi puţin sau să mai lucraţi puţin la propriul comportament, tot ce trebuie să faceţi este să aveţi răbdare și ȋncredere.

Berbec

Berbecii iubesc să flirteze și li se pare mult mai incitant să facă noi cuceriri, decât să meargă până la capăt cu cele deja existente. Pentru a vă căsători, trebuie să ȋnvăţaţi să vă implicaţi ȋn relaţia actuală și să nu mai daţi frâu liber tentaţiilor. Veţi descoperi că nu este atât de monoton să menţineţi relaţia actuală, ci poate fi de-a dreptul palpitant. Gândiţi-vă cum puteţi ȋmbunătăţi relaţia ȋn care sunteţi deja, ȋn loc să vă fugă ochii dupa potenţialii iubiţi!

Taur

Nativele acestei zodii sunt foarte meticuloase și extrem de răbdătoare. Vor să fie convinse că, odată cerute de soţie, ele și partenerul lor vor trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi. Le plac relaţiile de lungă durată, dar nu se grăbesc să facă pasul cel mare. Vor să-și trăiască viaţa, să aibă timp și pentru ele. Femeile din zodia taur se vor căsători după vâsta de 30 de ani, deoarece atunci vor simţi că este momentul potrivit.

Gemeni

La fel ca nativele zodiei taur, cele ale zodiei gemeni se vor așeza la casa lor tot după vârsta de 30 de ani. Ele consideră că viaţa personală și proiectele lor necesită o rezolvare imediată, iar o familie se poate ȋntemeia fără prea multe bătăi de cap. Femeile gemeni vor spune “da” abia atunci când se vor putea implica ȋn viaţa amoroasă la fel de mult ca și ȋn cea profesională. Acordaţi atenţie partenerului și momentul mult așteptat va sosi!

Rac

Racii sunt cei mai potriviţi pentru căsătorie. Nativele se implică doar ȋn relaţii ce promit a fi seriose, deoarece nu vor să-și piardă timpul. Ȋși doresc o familie, siguranţa unei povești de dragoste ce va ţine pentru totdeauna și nu sunt atrase de aventuri sau de relaţii pasagere. Nativele acestei zodii nu și-au impus o vârstă anume la care să se ȋndrepte către altar, ci o vor face atunci când vor simţi că și partenerul ȋși dorește la fel de mult ca și ele.

Leu

Sunteţi cunoscute pentru dorinţa voastră de a vă impune și de a face lucrurile așa cum vreţi voi să fie. Fiţi mai ȋnţelegătoare și renunţaţi la dorinţa de a fi totul așa cum vă doriţi, deoarece acest lucru este o piedică ȋn a avea relaţii de lungă durată. Partenerii voștri nu vor suporta toate aceste lucruri și vor tinde către o relaţie unde să fie ascultaţi și punctul lor de vedere să fie luat ȋn considerare. Nativele din zodia leu se vor căsători când vor ȋnvăţa să nu se mai gândească doar la ele și când vor ţine cont și de dorinţele partenerului.

Fecioară

Amânaţi momentul mai mult decât este cazul, deoarece aveţi un tipar anume pe care ȋl consideraţi perfect pentru voi. Niciun alt tip de bărbat nu credeţi că vă poate face fericite, exceptându-l pe cel pe care deja ȋl aveţi ȋn minte. Deși sunteţi o bună alegere pentru bărbaţii care vor să se căsătorească, aveţi tendinţa de a-i face să-și schimbe părerea, deoarece nu ȋi acceptaţi pe termen lung dacă nu au anumite calităţi. Acceptaţi-i așa cum sunt și veţi vedea că a fi cu cineva diferit nu este chiar atât de rău.

Balanţă

Semnul zodiacal vorbește de la sine. Aveţi tendinţa de a cântări mult prea mult situaţia,dar și de a o ȋntoarce pe toate părţile. Este normal ca orice lucru să aibă și părţi bune și părţi rele, dar asta nu ȋnseamnă că despicarea firului ȋn patru va fi reţeta către fericire. Vă veţi căsători doar atunci când veţi lăsa relaţia să meargă de la sine și nu veţi mai analiza orice lucru minor.

Scorpion

Scorpionul este cel mai pasional semn și nativele vor avea o mulţime de bărbaţi din care vor trebui să aleagă. Ce le face să nu se grăbească este faptul că ȋși doresc lângă ele pe cineva care să le ȋnţeleagă foarte ușor. Sunt firi complicate, misterioase și care sunt atente la ceea ce spun, așa că bărbatul care nu va renunţa va fi greu de găsit. Dar staţi liniștite! Ce e al vostru e pus de-o parte.

Săgetător

Până când vă veţi ȋntâlni sulfetul pereche va dura ceva, deoarece nu sunteţi prea norocoase la capitolul dragoste. Va trebui să treceţi prin mai multe despărţiri și, abia după, vă veţi ȋntâlni alesul. Trebuie să ȋnvăţaţi din fiecare eșec și să vă maturizaţi odată cu fiecare despărţire. Veţi face pasul cel mare atunci când veţi fi complet pregătită, iar acest lucru depinde foarte mult de maturitatea voastră și de cât de repede ȋnvăţaţi din experienţele neplăcute.

Capricorn

Cuvântul care vă descrie cel mai bine este “independenţă”. Nu vă simţiţi bine ȋntr-o relaţie dacă partenerul pune presiune pe voi sau dacă vă simţiţi constrânse de ceva. Relaţiile pe termen lung nu vă plac, deoarece aveţi impresia că vi se spune ce să faceţi și că trebuie să vă supuneţi aumitor reguli. Dar lucrurile nu stau deloc așa și totul este doar ȋn mintea voastră. Ȋncercaţi să renunţaţi la aceste idei și să nu mai interpretaţi gesturile partenerului. Veţi spune “da”, doar ȋn momentul ȋn care o să fiţi mai naturale și relaţia va decurge așa cum este cazul.

Vărsător

Sunteţi  firi iubitoare, calme, calde, care nu se văd fericite și ȋmplinite până nu ȋmbracă rochia de mireasă. Pasul cel mare reprezintă fericirea supremă pentru voi. Deși vă doriţi să vă ȋntemeiaţi o familie, nu acest gând vă ghidează relaţiile. Sunteţi firi raţionale, mature, care știu că lucrurile bun cer timp și, tocmai de aceea, veţi spune “Da” la momentul oportun. Aveţi  ȋncredere ȋn destinul vostru și vă veţi găsi iubirea adevărată atunci când partenerul va fi cel potrivit.

Pești

Peștii sunt firi visătoare și idealiste. Pentru nativele acestei zodii, iubirea adevărată este ca cea din povești, iar acest lucru nu vă face bine deloc. Ȋnvăţaţi să fiţi mai realiste și să nu mai căutaţi relaţia perfectă, deoarece aceasta nu există! Fiecare este special ȋn felul său și trebuie să-i lăsaţi să fie ei ȋnșiși. Alesul inimii va apărea doar când veţi ȋnvăţa să-l acceptaţi pe cel de lângă voi așa cum este, fără să ȋncercaţi să-l transformaţi ȋn Făt-Frumos.