Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscop 4 Zodii care refuză să doarmă singure. Acești nativii își doresc să fie îmbrățișați înainte de culcare

4 Zodii care refuză să doarmă singure. Acești nativii își doresc să fie îmbrățișați înainte de culcare

Un articol de: Adela Iacob - 29 Mar 2020, 19:07
FOTO: Pixabayc.com Horoscop

În dragoste, zodiile au comportamente diferite, în funcție de semnul sub care s-au născut sau ascendentul care le guvernează. Cele mai romantice zodii adoră poate plimbările lungi, excursiile romantice și gesturile simple din partea persoanei iubite.

Există semne ale zodiacului care iubesc mai mult și nativi care se lasă iubiți, iar așa cum era de așteptat una dintre caracteristicile pe care o au anumite zodii este nevoia de atenție. Iată care sunt cele patru zodii care, potrivit Elite Daily nu pot dormi niciodată singure:

Taur

Taurii sunt adevărați maeștri atunci când vine vorba de îmbrățișare, așa că pentru ei să doarmă singuri este ca și cum ar dori fără perne sau pături. Sunt unii dintre cei mai senzuali nativi ai zodiacului, așa că atingerile sunt extrem de importante pentru ei.

Mângâierile și gesturile tandre sunt modul lor de a comunica așa că pur și simplu nativii Taur nu admit ideea de a dormi departe de parteneră sau partener. Își vor întotdeauna să îi strângă în brațe, să îi țină de mână sau să se joace în părul lor înainte de culcare.

Deși sunt firi hotărâte și independente, taurii simt nevoia suportului și a sentimentului de ocrotire, iar somnul alături de persoana iubită îi ajută să se simtă în siguranță.

Pot fi cei mai încăpățânați nativi ai zodiacului, dar în adâncul sufletului sunt firi blânde care își doresc doar să se giugiulească cu partenera sau partenerul până la venirea zorilor.

Rac

Racii sunt considerați cei mai sensibili nativi ai zodiacului. Nu este de mirare că persoanele născute în perioada 21 iunie – 22 iulie sunt cei mai iubărețe și mai tandre.

Cei mai mulți parteneri i-ar putea acuza fie că sunt prea geloși fie mult prea insistenți și sufocanți. Cert este că așa sunt Racii și pur și simplu nu ai ce să le faci. Când se îndrăgostesc de o persoană, vor să fie în mod constant în viața acesteia.

Racii își vor dori să petreacă tot timpul alături de partenerii lor. Mai mult decât atât, chiar dacă aceștia nu sunt prin preajmă, doar gândul că există o persoană care îi iubește le oferă confort și stabilitate, pentru că știu că se pot baza pe ei. Însă, Racii ar prefera orice, numai să nu aibă seara patul doar pentru ei.

Leu

Nativii lei pur și simplu adoră să se simtă iubiți. Ei nu accepta nici măcar ideea că partenerul sau partenera ar putea avea altceva de făcut în loc să petreacă tot timpul alături de ei. Situația este aceeași și atunci când vine vorba de atenția pe care nativii Leu o primesc în cuplu.

Gesturile tandre sunt exact tipul de atenție de care Leii au nevoie ca să se simtă apreciați și iubiți. Plimbările de mână, serile petrecute îmbrățișați și mai ales nopțile în care dorm la pieptul partenerilor sunt unele dintre cele mai liniștite momente pentru ei în viața de zi cu zi.

Deși poate că nu vor recunoaște niciodată în fața partenerilor, nativii acestei zodii se simt împliniți în momentul în care sunt strânși în brațe.

Balanță

Balanță, ca și Racii, sunt semne recunoscute pentru dragostea pe care o simt atunci când își țin partenerii sau partenerele aproape.

Mai mult decât atât, Balanțele tind să exagereze de cele mai multe ori, iar dacă partenerii refuză să rămână peste noapte, persoanele născute sub acest semn vor începe un lung șir de interpretări, încercând să își dea seama dacă mai sunt sau nu importante pentru jumătatea lor.

Odată ce descoperă dragostea adevărată și întâlnesc persoane cărora chiar să le pese de sufletul lor sensibil și personalitatea rafinată, vor dori să își înnece jumătatea în gesturi tandrei și mici atenții. Balanțele adoră să se simtă iubite, așa că vor aștepta același lucru în schimb.