Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Externe Poţi primi 100 de lire sterline doar dacă urmăreşti "Urzeala tronurilor". Cum poţi intra în posesia banilor?

Poţi primi 100 de lire sterline doar dacă urmăreşti "Urzeala tronurilor". Cum poţi intra în posesia banilor?

Un articol de: Stirescu.ro - 22 Mai 2019, 14:31

O companie de asigurări din Marea Britanie a lansat, în premieră, o poliţă nouă. Este vorba despre o poliţă de asigurare pentru spoilere.

În acest fel, toți cei care află din mediul online sau de la rude sau prieteni detalii din episoadele pe care nu le-au vizionat încă, pot fi despăgubiţi cu 100 de lire sterline, potrivit kanald.ro.

TRUPUL ELODIEI GHINESCU, ZIDIT ÎN CASA UNEI PRIETENE: DA, ACESTA E ȘOCUL ANULUI ÎN ROMÂNIA!

Deşi este ceva nou, această asigurare poate fi primită o singură dată de către o persoană. De asemenea, este bine de ştiut tot ce au de făcut cei care vor să primească despăgubirea este să explice într-un paragraf de 100 de cuvinte cum au aflat detaliile și să aibă o dovadă în acest sens.

UN NOU ACCIDENT ÎN SHOWBIZ! ANTONIA E DISPERATĂ! MAȘINA CÂNTĂREȚULUI A FOST FĂCUTĂ PRAF

Urzeala tronurilor' este unul dintre cele mai vizionate seriale ai ultimilor10 ani, iar cele mai noi epsioade ar putea aduce audiențe record. În acest context, spoilerele au devenit o problemă, așa că am vrut să avem o asigurare prin care oamenii să primeasă despăgubire dacă ziua lor va fi ruinată de cei care le dezvăluie acțiunea din serial, înainte să apuce să vaă episoadele”, a explicat Julia Alpan, directoarea departamentului de Marketing de la companie,

Citeşte mai multe despre:   Urzeala tronurilor