Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Externe ADIO! Una dintre CELE MAI IUBITE trupe SE RETRAGE! E DEFINITIV! Fanii din ÎNTREAGA LUME sunt în lacrimi! (FOTO)

ADIO! Una dintre CELE MAI IUBITE trupe SE RETRAGE! E DEFINITIV! Fanii din ÎNTREAGA LUME sunt în lacrimi! (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 06 Feb 2019, 18:32

Jan Keizer si Anny Schilder, componenții trupei BZN, una dintre cele mai cunoscute formații europene din perioada anilor ’70-’80, își iau rămas-bun de la publicul român.

După ce bucureștenii i-au văzut pentru ultima oară la sfârșitul anului trecut, longevivul duo BZN se desparte definitiv anul acesta, la aproape 55 de ani de la înființarea trupei, scrie Libertatea.

Cele mai cunoscute piese sunt „Blue Eyes”, „Dance, Dance”, „Twilight”, „Put on your Make-Up”, „Just an Illusion”, „If I say the Words”, „The Summertime”, „Waltzing Maria” și „Amore” sau „La Primavere”. 

2019 este ultimul an din istoria BZN!

„Voi împlini 70 de ani anul acesta. Am practicat această profesie minunată de peste 50 de ani. A fost și este foarte frumos, dar aș dori să petrec un pic mai mult timp cu soția, copiii și nepoții mei. Mulțumiri pentru publicul român, care știm că ne iubește încă din anii 70. Am primit aceste cămăși tradiționale superbe și le purtăm în semn de respect pentru cei ce vin la spectacolele noastre”, a declarat Jan Keizer, solistul BZN.

Citeşte mai multe despre:   BZN