Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Externe TRAGEDIA MOMENTULUI! A murit EVA! Vestea a căzut ca un trăsnet!

TRAGEDIA MOMENTULUI! A murit EVA! Vestea a căzut ca un trăsnet!

Un articol de: - 05 Iul 2019, 08:50

Eva Mozes Kor, supravieţuitoare a experimentelor făcute pe gemeni de doctorul german Mengele, a murit, joi, în timpul unei vizite la Cracovia.

PĂRUIALĂ ÎN TELEVIZIUNE! BAHMUȚEANCA A SĂRIT LA ATAC: BRIGITTE E ÎN STARE DE ȘOC

"Suntem profund îndureraţi să anunţăm trecerea în eternitate a Evei Kor, supravieţuitoare a Holocaustului, avocat al iertării şi fondator al Muzeului Holocaustului şi Centrului Educaţional CANDLES. Eva a murit liniştită astăzi, 4 iulie, la ora 7,10 ora locală a Cracoviei, în timpul excursiei anuale CANDLES în Polonia. În cei 85 de ani pe care i-a trăit, Eva Kor a marcat vieţile a sute de mii de oameni, prin mesajul ei de a depăşi tragedia, de a găsi iertarea şi vindecarea", se arată pe pagina muzeului înfiinţat în 1984 de Eva Mozes Kor, în memoria copiilor care au murit sau au supravieţuit experimentelor de la Auschwitz, potrivit Agerpres.

IULIA ALBU STĂ COMPLET ÎNFOFOLITĂ LA PLAJĂ. MOTIVELE SUNT LESNE DE ÎNȚELES: "LA SOARE STAU ACOPERITĂ DIN CAP PÂNĂ ÎN PICIOARE"

Originară din Porţ, judeţul Sălaj, Eva Mozes Kor a revenit în satul natal abia în 2014, la şapte decenii de la deportarea sa, alături de întreaga familie, în lagărul de la Auschwitz, prilej cu care a revăzut locurile unde a copilărit, în faţa locului unde s-a aflat casa familiei sale fiind montate cinci plăcuţe Stolpersteine, în cadrul unui proiect de comemorare a victimelor nazismului.

INCREDIBIL! BABA VANGA A PREZIS EXACT CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ROMÂNIA ÎN ACEST MOMENT. MESAJUL, SIMILAR CU AL LUI NOSTRADAMUS