Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Externe „The Hunt” a devenit cel mai controversat film al anului, înainte ca cineva să-l fi văzut vreodată! Acesta a fost criticat dur chiar de către Donald Trump (VIDEO)

„The Hunt” a devenit cel mai controversat film al anului, înainte ca cineva să-l fi văzut vreodată! Acesta a fost criticat dur chiar de către Donald Trump (VIDEO)

Un articol de: Adela Iacob - 13 Mar 2020, 17:43
sursa Foto: imdb.com Galerie foto (1) Externe

The Hunt” (Vânatoarea), thrillerul politic satiric produs de Universal si Blumhouse, care a fost umbrit de controverse dinainte să vadă lumina zilei, își croiește în sfârșit drum spre cinematografe și are premiera chiar pe 13 martie.

Filmul, care prezintă un grup de elite care îi vânează pe americani obișnuiți pentru sport, a fost lansat inițial în luna septembrie a anului trecut. Dar studioul a suspendat campania de marketing în urma omorurilor în masă din Texas, Ohio și California și, în cele din urmă, criticând dur filmul, potrivit variety.com.

Înainte de a fi „The Hunt” abandonat, președintele Donald Trump a criticat filmul pe Twitter. Deși nu a menționat filmul după nume, el a avut ca scop „liberal Hollywood”. „filmul care apare este realizat pentru a inflama și a provoca haos”, a scris el pe 9 august, cu o zi înainte ca „The Hunt” să fie anulat. „Ei își creează propria violență și apoi încearcă să dea vina pe alții. Ei sunt adevărați rasiști și sunt foarte răi pentru țara noastră!”, a mai scris acesta.

Marți, Universal a lansat, de asemenea, un nou afiș și un nou trailer, alături de un nou slogan: „Filmul anului este cel pe care nimeni nu l-a văzut … încă”.

În „The Hunt” este vorba despre 12 străini care se trezesc într-o poiană, fără să știe că au fost răpiți și aleși să fie vânați într-un joc conceput de „elitele liberale”. Betty Gilpin, Ike Barinholtz, Emma Roberts și Hilary Swank sunt vedetele din această peliculă.

Ultima dată am auzit că discursul liber există, încă”, spune personajul lui Swank în trailer, poate aluzie la controversele din jurul filmului.

Mai târziu, ea a spus: „Ați crezut că vânăm ființe umane pentru sport?”

„The Hunt” a devenit cel mai controversat film al anului, înainte ca cineva să-l fi văzut vredată! Acesta a fost criticat dur chiar de către Donald Trump

Craig Zobel („Z for Zachariah”, „The Leftovers”) a regizat „The Hunt”, care a fost scris de creatorul „Watchman” Damon Lindelof și Nick Cuse. Blumhouse Productions, compania din spatele „Get Out”, „The Purge” și „Paranormal Activity”, au produs filmul.