Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Externe Sunt considerate cele mai BLESTEMATE TABLOURI! Află acum secretele teribile pe care le ascund (GALERIE FOTO)

Sunt considerate cele mai BLESTEMATE TABLOURI! Află acum secretele teribile pe care le ascund (GALERIE FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 10 Dec 2018, 17:42

Aceste tablouri sunt considerate cele mai blestemate picturi. Am întocmit mai jos o listă cu secretele teribile pe care le ascund.    

1. Omul durere

Se spune ca acest tablou ar fi pictat cu sangele unui artist necunoscut care s-a sinucis imediat dupa ce l-a terminat. Propietarul acestuia, Sean Robinson, l-a mostenit de la bunica lui. A fost depozitat in pivnita casei dar din cauza unei inundatii a fost nevoit sa ii schimbe locul asa ca l-a agatat intr-o camera din casa lui. Dupa ce tabloul a fost mutat, familia a inceput sa auda suspine si zgarieturi noapte.

REPEDE CLICK AICI: AI ACASĂ UN ASTFEL DE TABLOU? ATENȚIE! E BLESTEMAT! (GALERIE FOTO HORROR)

2. Omul propune, Dumnezeu dispune – Edwin Landseer

Gazduit la Royal Holloway, Universitatea din Londra, exista zvonuri ca in anii 1970, un student s-a sinucis dupa ce ar fi vazut acest tablou. Biletul lui de adio a fost scris pe o foaie de examen incompleta si pe care era scris “ursii polari m-au impins sa fac asta”. Din aceasta cauza incepand cu 1984, universitatea a acoperit tabloul ca sa nu mai fie vazut de nimeni.

3. Mainile il rezista – Bill Stoneham (1972)

Cei care au detinut aceasta pictura au spus ca papusa si copilul mic schimbau ocazional pozitiile si posturile in cadrul tabloului sau chiar au fost gasiti in afara picturii, pe peretele pe care a fost agatat.Bill Stoneham pretinde ca directorul galeriei in care tabloul a fost expus prima data cat si criticul de arta care a revizuit pictura, au murit la numai un an dupa ce au vazut tabloul.

4. Baiatul plangacios – Bruno Amadio

Acest tablou a fost detinut de Ron si May Hall din Anglia. In 1985, casa lor a ars din temelie. Singurul obiect care a supravietuit focului a fost acest tablou, care a si fost invinuit pentru acel incendiu. 

5. Omul fara cap – Laura P

Artista Laura P. a pictat acest tablou in acuarele dupa o fotografie facuta in Tombstone Arizona facuta de celebrul fotograf James Kidd. Daca ne uitam atent in partea dreapta a carutei apare o silueta a unui barbat fara cap. Laura jura ca nu a pictat-o intentionat iar figura nu exista in fotografia originala. Dupa ce a pus pictura in casa sa, au inceput sa se petreaca evenimente ciudate. 

6. Scrisori de dragoste – Richard King

Tabloul “Scrisori de dragoste” se afla in hotelul Driskill din Austin, Texas. Povestea spune ca acest tablou a cauzat ca fata de 4 ani a unui senator american sa cada pe scari si sa moara. Fetita ar fi avut o asemanare izbitoare cu cea din tablou.

7. Mama moarta – Edvard Munch

“Mama moarta” a fost pictata de Edvard Munch, acelasi artist care a pictat faimosul tablou “Tipatul”. Oamenii care au detinut acest tablou spun despre cuverturile din pictura ca se zburlesc sau se misca, iar copilul dispare uneori din tablou cu totul.