Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Externe SECRETUL cercelului de AUR al lui Morgan Freeman! De ce îl poartă MEREU?

SECRETUL cercelului de AUR al lui Morgan Freeman! De ce îl poartă MEREU?

Un articol de: Stirescu.ro - 21 Noi 2018, 09:13
Foto: Hollywood Reporter Externe

Morgan Freeman (79 de ani) este unul dintre cei mai îndrăgiţi actori de la Hollywood, jucând în peste 100 de filme.

Vocea sa inconfundabilă a contribuit la renumele pe care și l-a clădit pe parcursul anilor.  O altă „marcă proprie” este cercelul de aur pe care alege să-l poarte la una dintre urechi, indiferent de evenimentul la care participă.

Actorul pur și simplu nu se poate despărți de acest accesoriu! Care este motivul?

Totul este o superstiţie pe care actorul american o are de câteva decenii. Obiceiul de la care a pornit totul este unul al marinarilor, care purtau întotdeauna un cercel pentru ca cei prezenţi să poată plăti înmormântarea în cazul în care acesta murea subit, aflându-se într-un teritoriu complet străin. Se pare că actorul a fost impresionat de acest obicei şi a decis să îl împrumute, scrie Click

De asemenea, în urma unui accident suferit, el a rămas cu sechele la mâna stângă şi de atunci este nevoit să poarte o mănuşă specială, deoarece terminaţiile nervoase au suferit leziuni grave.

Morgan Freeman se face remarcat nu doar prin alegerile vestimentare, ci și prin declarațiile picante. Acesta a mărturisit că viaţa sa sexuală a devenit din ce în ce mai bună pe măsură ce a înaintat în vârstă şi a dezvăluit care este secretul tinereţii, cel puţin în cazul său. 

"Sexul. Dacă ai parte de suficient sex, atunci asta te menţine tânăr. Totul depinde de atitudinea ta faţă de el. Aşadar, dacă multe reprezentante ale sexului opus îţi spun că eşti sexy şi dacă îţi mai şi dovedesc asta, atunci nu eşti niciodată prea bătrân", au fost cuvintele acestuia. 
 

Citeşte mai multe despre:   morgan freeman