Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Externe Un nou SCANDAL ZGUDUIE Familia Regală Britanică! Prințul Charles și Camilla au un FIU SECRET! Își REVENDICĂ TRONUL? ''Prințesa Diana știa despre mine'' (FOTO)

Un nou SCANDAL ZGUDUIE Familia Regală Britanică! Prințul Charles și Camilla au un FIU SECRET! Își REVENDICĂ TRONUL? ''Prințesa Diana știa despre mine'' (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 05 Feb 2019, 16:25

Simon Dorante-Day, un bărbat de 52 de ani din Australia, pretinde că este fiul bilogic al Prințului Charles și al Camillei, Ducesa de Cornwall. Mai mult, se pare că prințesa Diana știa de el.

Dovezile sale includ, printre altele, o fotografie cu el de când era tânăr. 

Tată a nouă copii, Simon Dorante-Day s-a născut pe 5 aprilie 1966, aproape de Portsmouth, și a fost adoptat la vârsta de 18 luni de Karen și David Day. 

Conform bărbatului, acesta a fost conceput când Prințul Charles avea 17 ani și Camilla avea 18. 

„Am fost foarte apropiat de bunica mea și ea mi-a spus de multe ori că sunt fiul Camillei și a lui Charles. Nu a făcut apropouri, mi-a spus direct”, a declarat bărbatul.

Se pare că identitatea sa putea fi dezvăluită acum 22 de ani, dacă nu ar intervenit moartea tragică a prințesei Diana, pe 31 august 1997.

„La acel moment, circulau tot felul de zvonuri despre familia regală, iar existența mea era unul dintre acestea. Cred că Diana era într-un moment în care încerca să găsească răspunsuri despre viața sa, cum a fost nedreptățită, și voia să facă publică această informație”. 

Prințul Charles are doi fii declarați, Prințul William și Prințul Harry, din căsnicia cu Prințesa Diana. 

Camilla are o fiică, Laura, și un fiu, Tom, din mariajul trecut cu Andrew Parker Bowles.

Citeşte mai multe despre:   familia regala  -   printul charles  -   camilla  -   printul harry  -   printul william  -   printesa diana