Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Externe Uluitor! Primul restaurant pentru NUDIȘTI din lume a fost închis! Incredibil care au fost motivele

Uluitor! Primul restaurant pentru NUDIȘTI din lume a fost închis! Incredibil care au fost motivele

Un articol de: Stirescu.ro - 09 Ian 2019, 15:30
sursa foto: facebook Externe

Primul restaurant nud din lume a fost închis, la Paris. În noiembrie 2017, Mike şi Stephane Saada au luat o decizie neobișnuită: deși nu erau nudişti, și-au luat inima în dinți și au deschis  restaurantul ‘O’naturel’ în care clienții trebuie să renunțe la haine dacă doreau să-i calce pragul.

Mike și Stephane au crezut că vor da lovitura prin inițiativa lor, având în vedere că Franța este una dintre cele mai mari destinații de nudiști.  

Cu toate acestea, după doar 15 luni de la inaugurare, cei doi proprietari au trebuit să închidă localul din lipsa clienților, nu înainte de a le mulțumi tururor clienților.

„Ne vom aminti doar de vremurile bune, întâlnirile cu oameni frumoşi şi clienţi care au fost încântaţi să împărtăşească momente excepţionale”, au transmis proprietarii, potrivit munchies.vice.com.

Restaurantul celor doi nu a reușit să creeze o oportunitate pentru cei care vor să fie nudiști și pe parcursul anului, nu doar în timpul vacanțelor de vară.      

În local clienții trebuiai să urmeze un anumit ritual. Îşi lăsau hainele şi telefoanele într-un vestiar, după sosire, pentru a nu fi nimeni tentat să facă vreo fotografie.

De asemenea, geamurile erau acoperite, astfel că nimeni din afara restaurantului nu putea „trage cu ochiul”. Acestora li se ofereau papuci şi erau invitaţi în sala de mese.

 Femeile puteai să îşi păstreze totuşi tocurile, dacă doreau acest lucru.

Citeşte mai multe despre:   paris