Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Externe ÎNCEPE RĂZBOIUL, fraților! RUSIA pregătește atacul! E PANICĂ TOTALĂ

ÎNCEPE RĂZBOIUL, fraților! RUSIA pregătește atacul! E PANICĂ TOTALĂ

Un articol de: George Lupu - 23 Iul 2019, 10:06

Incident militar grav! Trei aeronave de război din Rusia și două avioane militare din China au intrat în zona de identificare aeriană a Coreei de Sud, iar un A-50 rusesc chiar a încălcat spațiul aerian sud-coreean, în două rânduri, marți dimineață.

IUBITA LUI CRISTI BOUREANU S-A LĂSAT DE FACULTATE! ERA ÎNSCRISĂ LA DOUĂ, DAR LE-A ÎNTRERUPT! MOTIVUL ESTE FABULOS

În urma incidentului Seulul a fost nevoită să răspundă cu sute de focuri de avertisment, a anunțat un oficial al Apărării de la Seul, potrivit Reuters.

Este pentru prima oară când armata rusească încalcă spațiul aerian sud-coreean. Mai mult decât atât, una dintre aeronave a încălcat de două ori linia de demarcație, astfel că militarii sud-coreeni au fost nevoiți să tragă sute de focuri de avertisment.

Pe moment, Rusia nu a oferit nicio explicație publică. Ministrul chinez de Externe n-a vrut nici el să comenteze episodul. În orice caz, Ministerul Apărării de la Seul a anunțat că Guvernul din Coreea de Sud va depune plângeri oficiale sub formă de protest, în urma incidentului.

DIVORȚ ÎN SHOWBIZ! CÂNTĂREAȚA A FOST SURPRINSĂ ÎN BRAȚELE ALTUI BĂRBAT (FOTO)

Una dintre aeronavele rusești a intrat, așadar, de două ori în spațiul aerian sud-coreean, deasupra insulei Dodko - o zonă ocupată de Coreea de Sud, dar revendicată și de Japonia. Tokyo denumește această regiune Takeshima.

Avionul rusesc era un A-50 dedicat răspunsului rapid și controlului. În replică, Coreea de Sud a ridicat în aer aeronavele de vânătoare F-15 și F16. Acestea din urmă au tras în jur de 360 de focuri în timpul incidentului.

„Armata sud-coreeană au desfășurat acțiuni tactice, lansând torțe de semnalizare și focuri de avertisment”, a precizat Ministerul sud-coreean al Apărării.

NU TE AȘTEPTAI LA AȘA CEVA! ADRIAN MINUNE ÎȘI SCHIMBĂ NUMELE DE SCENĂ: ”O SĂ-MI IAU ALT NUME, O SĂ MĂ TREC...”

Citeşte mai multe despre:   rusia