Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Externe Cutremur POLITIC! Președintele și-a anunțat DEMISIA! E scandalul momentului

Cutremur POLITIC! Președintele și-a anunțat DEMISIA! E scandalul momentului

Un articol de: Stirescu.ro - 02 Apr 2019, 12:36

Președintele în funcție al Algeriei, Abdelaziz Bouteflika, se pregătește să demisioneze în contextul apropierii alegerilor prezidențiale, potrivit anunțului făcut de o televiziune algeriană.  

LACRIMI ÎN MUZICA POPULARĂ: IRINA LOGHIN A FOST BĂGATĂ ÎN BISERICĂ! FANII NU-I VOR UITA NICIODATĂ MUZICA...

Ennahar TV, care a citat surse politice anonime, a precizat că Bouteflika și premierul Noureddine Bedoui au numit un nou Guvern, dar și că îl vor păstra pe generalul Ahmed Gaid Salah ca șef al armatei, dar și ca ministru-adjunct al Apărării.

Decizia președintelui, aflat la conducerea statului algerian începând cu anul 1999 ar avea loc la capătul a câteva săptămâni de proteste masive izbucnite după anunțul privind o nouă candidatură a lui Bouteflika la fotoliul prezidențial.

ANDREEA MARIN ȘI COVE, PRIMELE IMAGINI ÎMPREUNĂ: FANII SUNT ȘOCAȚI! DA, PÂNĂ LA URMĂ S-A ÎNTÂMPLAT!

La rândul său, Generalul Gaid Salah șocat națiunea cu apelul său de săptămâna trecută, atunci când i-a cerut Consiliului Constituțional să demareze procesul de încheiere a mandatului de președinte pe care Bouteflika îl deține de 20 de ani.
Milioane de algerieni au protestat săptămânal împotriva președintelui, căruia îi cer să părăsească biroul prezidențial alături de elita politica din jurul său, în care nu mai au încredere. De când Bouteflika (82 de ani) a suferit un atac vascular, în anul 2013, nu prea l-au mai văzut în public.

RENUNŢĂ LA TELEVIZIUNE? GABRIELA CRISTEA A FĂCUT ANUNȚUL ȘOC: ȘI ALTE VEDETE SE PARE CĂ AU LUAT DECIZIA...