Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Externe Premiile OSCAR, CRITICATE de CEI MAI MARI REGIZORI! ''O INSULTĂ la adresa noastră!'' (FOTO)

Premiile OSCAR, CRITICATE de CEI MAI MARI REGIZORI! ''O INSULTĂ la adresa noastră!'' (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 15 Feb 2019, 11:52

Numeroși regizori de succes, printre care Martin Scorsese și Quentin Tarantino, nominalizaţi sau chiar câştigători de Oscar, critică decizia de decernare a premiilor.

Academia ar vrea să prezinte patru premii în pauzele publicitare ale celei de-a 91-a ediţii a Galei Oscar, din 24 februarie 2019, conform Gandul.info

Este vorba de premiile pentru cinematografie, editare film, scurtmetraj acţiune şi machiaj/coafură - toate ar fi acordate în pauzele publicitare!

„Aceasta nu este nimic altceva decât o INSULTĂ la adresa acelora dintre noi care şi-au devotat vieţile şi pasiunile pentru a-şi face meseria”, au notat aceștia într-o scrisoare publică.

Mai sunt 11 zile până la Premiile Oscar din 24 februarie 2019 şi Academia se confruntă cu o adevărată revoltă a celor mai cunoscuți oameni din lumea filmului!

„Când recunoştinţa pentru cei care produc filme excepţionale este diminuată chiar de instituţia care ar trebui să o protejeze, Academia nu mai respectă promisiunea de a onora filmul ca formă de artă şi colaborare”, au mai notat marii regizori.

Citeşte mai multe despre:   oscar  -   Martin Scorsese  -   Quentin Tarantino