Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Externe L-A LĂSAT FĂRĂ NIMIC! Michael Douglas NU A PRIMIT NICIUN BAN din AVEREA de 60 DE MILIOANE DE DOLARI a tatălui său. BANII s-au dus la... (FOTO)

L-A LĂSAT FĂRĂ NIMIC! Michael Douglas NU A PRIMIT NICIUN BAN din AVEREA de 60 DE MILIOANE DE DOLARI a tatălui său. BANII s-au dus la... (FOTO)

Un articol de: Andrei Ștefan - 25 Feb 2020, 11:21

Actorul Kirk Douglas s-a stins din viață la vârsta pe 5 februarie, la onorabila vârstă de 103 ani.

„Cu imensă tristeţe, eu şi fraţii mei anunţăm că Kirk Douglas ne-a părăsit astăzi, la vârsta de 103 ani. Permiteţi-mi să închei cu cuvintele pe care i le-am spus la ultima aniversare şi care vor rămâne întotdeauna adevărate: Tată, te iubesc atât de mult şi sunt atât de fericit să fiu fiul tău”, a scris actorul Michael Douglas pe internet.

Marele actor a lăsat în urmă averea de 60.000.000 $, despre care se credea inițial că va fi împărţită văduvei sale, Anne, care are 100 de ani, celor 3 fii, Michael (75 de ani), Joel (73 de ani) şi Peter (64 de ani), și la 7 nepoţi, care i-au dăruit, la rândul lor, strănepoţi.

Paradoxal, nici măcar un dolar nu a ajuns însă la membrii familiei.

Cunoscut ca un om foarte generos în timpul vieții, marele actor a decis să facă o ultimă faptă bună, alegând ca averea sa să fie împărţită între mai multe fundaţii caritabile.

Printre binefeciari se numără Universitatea St Lawrence, căminul de copii înfiinţat de către Kirk şi soţia acestuia, precum şi spitalul de copii din Los Angeles. 

Kirk Douglas s-a născut pe 9 decembrie 1916, cu numele Issur Danielovich, în New York. 

Timp de un deceniu a fost star la Hollywood şi a primit trei nominalizări la Oscar pentru rolurile din filmele "Champion", "Van Gogh/ Lust for Life" şi "The Bad And The Beautiful".

De-a lungul carierei sale prodigioase, Kirk Douglas a apărut în 92 de filme. Cele mai cunoscute au fost “Spartacus” (1960), “Călăreţul singuratic” (1962) şi “Umbra unui uriaş” (1966). 
 

Citeşte mai multe despre:   kirk douglas  -   michael douglas