Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Externe HALUCINANT! Un celebru ACTOR a vrut să ucidă pe cineva: Motivul pentru care  umbla pe străzi înarmat cu o bâtă (FOTO)

HALUCINANT! Un celebru ACTOR a vrut să ucidă pe cineva: Motivul pentru care  umbla pe străzi înarmat cu o bâtă (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 04 Feb 2019, 19:27

Liam Neeson a declarat, într-un interviu, că a umblat pe străzi înarmat cu o bâtă cu dorința de a ucide "un nenorcit de negru", după ce o persoană apropiată a actorului a fost victima unui viol. El a mai spus că regretă felul în care se purta în acea perioadă.

 Actorul a declarat că în trecut a fost o vreme când umbla pe străzi înarmat cu o bâtă specială, așteptând să omoare pe cineva ca să răzbune trauma cuiva apropiat. Liam Neeson a declarat toate acestea într-un interviu dat în contextul noului său film, „Cold Pursuit”.

 Actorul a precizat că regretă felul în care s-a comportat în acea perioadă, potrivit libertatea.ro.

 „Am bătut în sus şi în jos străzile cu o bâtă la mine, în speranţa că o să se ia de mine cineva. Îmi e ruşine să spun, am făcut asta vreme de o săptămână, în speranţa că 'un nenorocit de negru' o să iasă dintr-o cârciumă şi o să se ia de mine. Ca să am de ce să-l omor. Înţeleg nevoia de răzbunare, dar nu duce decât la şi mai multă răzbunare, la şi mai multe crime, şi mai multe crime”, a povestit actorul.

 

 

Citeşte mai multe despre:   Liam Neeson