Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Externe ÎNFIORĂTOR! Un judecător s-a împuscat în curtea de judecată. Motivul este incredibil: ”Aș prefera să mor decât să trăiesc fără onoare”

ÎNFIORĂTOR! Un judecător s-a împuscat în curtea de judecată. Motivul este incredibil: ”Aș prefera să mor decât să trăiesc fără onoare”

Un articol de: - 05 Oct 2019, 13:03

Un judecător s-a împușcat în piept într-o curte de judecată, într-o aparentă tentativă de sinucidere în urma plângerilor legate de interferența într-un caz pe care îl prezida.

S-A TERMINAT! CRISTIAN POMOHACI A SPUS ADEVĂRUL PE PATUL DE SPITAL! DA, A FĂCUT-O ŞI PE ASTA (GLERIE FOTO)

Bărbatul din orașul Yala, din sudul Thailandei a folosit un pistol pentru a se împușca într-un tribunal provincian, după ce a achitat cinci bărbați de acuzații de omor și deținere de arme de foc din lipsă de dovezi, scrie b1.ro. 

În urma incidentului, judecătorul a suferit o intervenție chirurgicală., însă rănile sale nu i-au pus viața în pericol. 

CUTREMUR POLITIC! FOSTUL PREŞEDINTE A FOST ÎNMORMÂNTAT! ROMÂNII SUNT ÎN LACRIMI

Înainte de a apela la acest gest, într-o declarație atribuită acestuia, distribuită pe rețelele de socializare, susținea că judecătorii în vârstă i-au spus să-și schimbe verdictele în cauză pentru vinovăție. Aceasta ar fi însemnat  condamnarea a trei inculpați la moarte și a altor doi la închisoare.

DESPĂRŢIREA MOMENTULUI! ADIO, VALENTINA PELINEL! CRISTI BORCEA, PRINS ÎN FAPT! NEBUNIE LA ÎNCHISOARE (GALERIE FOTO)

„În acest moment, alți colegi judecători din instanțele de judecată din toată țara sunt tratați la fel ca mine. Dacă nu pot să-mi țin jurământul de serviciu, aș prefera să mor decât să trăiesc fără onoare ”, se arată în declarație.