Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Externe Bombă la Casa Albă! Fiica lui Donald Trump, CONVERTITĂ la IUDAISM! Ce spune PREȘEDINTELE Americii! (GALERIE FOTO)

Bombă la Casa Albă! Fiica lui Donald Trump, CONVERTITĂ la IUDAISM! Ce spune PREȘEDINTELE Americii! (GALERIE FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 27 Ian 2019, 11:38

Veste șoc la Casa Albă! Ivanka Trump, fiica Președintelui american, a ales să treacă, din dragoste pentru soțul ei, la iudaism.

Ivanka şi Jared par să se fi născut unul pentru celălalt. Sunt soţi, părinţi şi parteneri de afaceri. Se poate spune că sunt cel mai puternic cuplu din echipa lui Donald Trump, citează OK MAgazine

La cei 37 de ani ai lor, Ivanka, cea mai mare dintre cele două fiice ale preşedintelui ame­rican, şi soţul Jared, sfătuitorul de încredere al socrului său, au o avere cumulată de peste 1 miliard de dolari. 

Pentru a nu fi acuzaţi de conflict de interese, Ivanka şi Jared au transferat prietenilor apropiaţi gesti­onarea companiilor pe care le dețin, din momentul în care au început să lucreze la Casa Albă (unde nu primesc salarii), dar îşi păstrează în continu­are pachetele de acţiuni.

Fru­moasa fiică a magnatului Trump, devenit președinte, şi a fostului manechin ceh Ivana Zelníčková, a fost şcolită la Fa­cultatea de Ştiinţe Economice de la Universi­tatea Pennsylvania, înregimentată în afacerile imobiliare ale tatălui său şi lansată în designul de bijuterii din aur şi pietre preţioase. 

Jared s-a născut într-o familie de evrei ultrareligioşi apropiată de Partidul Democrat, a fost licenţiat la Harvard şi cu un masterat în Drept la New York Universi­ty, și a devenit succesorul tatălui său la şefia societăţii imobiliare Kushner Properties şi a ziarului eli­tist The New York Observer. 

Pentru că se iubeau, Ivanka Trump a renunțat la catolicism pentru a trece la iudaismul orto­dox, religia soțului ei, în 2009.

Cuplul are trei copii - Arabella Rose (7 ani), Joseph Frederick (5 ani) şi Theodore (3 ani).

În afară de fra­ţii ei mai mari, Donald Jr. şi Eric, Ivanka este cel mai bun „ucenic“ al lui Donald Trump, având pe mână afaceri şi bani mai mulţi decât oricare dintre cele trei soţii ale tatălui – peste 300 de milioane de dolari.

La rândul său, Jared a intrat în graţiile so­crului său într-atât de mult, fiind acum prin­cipalul consilier de la Casa Albă. 

Do­nald Trump este mulțumit de situația actuală și jubilează, privind cum Casa Albă a devenit o aface­re de familie. Una pe care ar lăsa-o bucuros pe mâna fiicei şi ginerelui său, dacă sorţii electorali ar fi favorabili.

Citeşte mai multe despre:   ivanka trump  -   donald trump  -   presedintele Americii  -   casa alba