Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Externe INCREDIBIL! Zeci de studente au fost obligate să îşi dea jos chiloţii la FACULTATE! Motivul este unul HALUCINANT

INCREDIBIL! Zeci de studente au fost obligate să îşi dea jos chiloţii la FACULTATE! Motivul este unul HALUCINANT

Un articol de: Adela Iacob - 16 Feb 2020, 17:01
FOTO: Pixabay.com Externe

Cutumele religioase din anumite regiuni nu încetează să şocheze. În India, femeile sunt adesea discriminate, iar motivul este unul cât se poate de simplu şi des întâlnit, menstruaţia. 


Recent un nou scandal ce are la baza discriminarea de gen a stârnit controverse în presă. În statul Guajarat, 68 de tinere au fost obligate de profesoare să îşi arate lenjeria intimă ca să le convingă că nu sunt în perioada menstruaţiei. 

CUTREMUR ÎN TELEVIZIUNE! ADIO, TEO TRANDAFIR! VEDETA A RENUNȚAT! ANUNȚUL A ȘOCAT ROMÂNIA
Directoara unui colegiu de fete din regiune a primit plângeri de la şefa căminului în care sunt cazate studentele. Aceasta susţinea că fetelenu mai repectă regulile atunci când sunt la mestruaţie, relatează BBC.com

CUTREMUR ÎN TELEVIZIUNE! ADIO, TEO TRANDAFIR! VEDETA A RENUNȚAT! ANUNȚUL A ȘOCAT ROMÂNIA
Studentele aflate la menstruaţie nu au voie să intre în templu şi nici în bucătărie. Lor nu le este permis să ia masă alături de restul elevelor, trebuie să se aşeze separat. Nici atingerile altor persoane nu sunt permise în această perioadă a lunii.


Surse interne au dezvăluit pentru BBC că studentele sunt obligate să îşi treacă numele într-un registru, ca oficialii să le poată identifica mai uşor. Având în vedere restricţiile, tinerele au decis să nu se mai semneze, iar acest fapt a condus la controlul menstruaţiei. 

HALUCINANT! CRISTIAN POMOHACI, DE NEOPRIT! A RECUNOSCUT CĂ ÎL IUBEȘTE! MAI MARII BOR, ÎN STARE DE ȘOC
Timp de mulţi ani, penstruaţia a fost un subiect tabu în India. În această perioadă femeile sunt considerate murdare, precizează sursa citată mai sus.