Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Externe Gerard Depardieu, MORT DE BEAT la Bucureşti! Starul INTERNAȚIONAL s-a distrat de POMINĂ: A fost SCOS PE BRAȚE din local!

Gerard Depardieu, MORT DE BEAT la Bucureşti! Starul INTERNAȚIONAL s-a distrat de POMINĂ: A fost SCOS PE BRAȚE din local!

Un articol de: Stirescu.ro - 09 Dec 2018, 14:44

Actorul Gerard Depardieu își continuă distracția la București.

Celebrul artist a petrecut până în zori într-un local din Capitală. Se pare însă că a exagerat cu numărul paharelor băute. Depardieu a fost scos pe braţe de către bodyguarzi din restaurant, informează cancan.ro.

Celebrul actor francez a petrecut ca în tinerețe într-un restaurant libanez din București. Nu a mai ținut cont nici de numărul paharelor băute, nici de ora destul de înaintată.

La final însă, oboseala l-a doborât pe cel care a jucat rolul lui Obelix. Depardieu abia se mai ținea pe picioare la ieșirea din local și a avut nevoie de ajutorul gărzilor sale de corp pentru a mai urca în mașină. Imediat după ce s-a așezat pe scaunul din dreapta, artistul a aţipit.

Se pare că minutele de odihnă i-au priit, pentru ca odată ajuns la hotel, acesta a fost în stare să paşească fără ajutor.

Gerard Depardieu s-a aflat în țara noastră pentru un spectacol.

Citeşte mai multe despre:   Gerard Depardieu