Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Externe Ducii de Sussex se DESPART! "Meghan are deja cărțile făcute și este pregătită să divorțeze de Harry"! Acestea sunt jocurile amoroase din Familia Regală

Ducii de Sussex se DESPART! "Meghan are deja cărțile făcute și este pregătită să divorțeze de Harry"! Acestea sunt jocurile amoroase din Familia Regală

Un articol de: Adela Iacob - 16 Feb 2020, 10:33

Ruptura Ducilor de Sussex de Familia Regală a generat o mulţime de controverse şi speculaţii în mediul online şi în presă. Se pare că Meghan nu îşi doreşte să se mai întoarcă în Marea Britanie, iar viaţa alături de Harry şi micuţul Archie, în Canada, este reţeta fericirii petru cuplu. 

INCENDIAR! ANAMARIA PRODAN A RENUNȚAT DE TOT LA HAINE! S-A VĂZUT TOT PE INTERNET (IMAGINI DEOCHEATE)
Deşi separarea a şocat pe toată lumea, iar Megxitul nu a fost privit cu ochi buni, Regina va rămâne întotdeauna de partea lui Harry, nepotul ei preferat. ”Recunosc provocările pe care le-au întâmpinat (…) și le susțin dorința pentru o viață mai independentă. Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membri iubiți ai familiei mele“, a spus Regina în presa britanică, potricit Cancan.ro.

HALUCINANT! CRISTIAN POMOHACI, DE NEOPRIT! A RECUNOSCUT CĂ ÎL IUBEȘTE! MAI MARII BOR, ÎN STARE DE ȘOC
Totuşi, există internauţi care anunţă necontenit un divorţ între fiul regretatei Diana şi actriţa din Suits. Deşi sursele din anturajul celor doi sunt de părere că Meghan este o ”o mămică grozavă”, zvonurile care circulă în jurul cuplului sunt cu totul şi cu totul altele, potrivit sursei menţionate  mia sus.

PROFEȚIE APOCALIPRICĂ A BABEI VANGA: "AȘA ÎNCEPE SFÂRȘITUL, FRAȚILOR”! VIRUSUL UCIGAȘ FACE RAVAGII
Megham ar avea un joc bine stabilit, iar întoarcerea în Marea Britanie este total exclusă. Mai mult decât atât, acesta va fi şi motivul de divorţ, atunci când Harry va dori poate să se retragă în ţara în care s-a născut. ”Meghan Merkle nu va accepta niciodată să se întoarcă în Marea Britanie! Probabil că va folosi această scuză pentru a divorța de prințul Harry, întrucât urăște Marea Britanie și crede că țara este „toxică pentru copilul ei”. Meghan are deja cărțile făcute și este pregătită să divorțeze de Harry”, relatează sursa menţionată antetior.