Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Externe Decizie de ULTIM MOMENT la VATICAN din cauza noului CORONAVIRUS! Papa Francisc îşi suspendă apariţiile publice

Decizie de ULTIM MOMENT la VATICAN din cauza noului CORONAVIRUS! Papa Francisc îşi suspendă apariţiile publice

Un articol de: Maria Zărnescu - 07 Mar 2020, 20:34

Vaticanul a anunţat că Papa Francisc le va vorbi credincioşilor, duminică, prin intermediul unei legături video. Măsura a fost luată din cauza epidemiei de coronavirus, relatează Agerpres


Papa Francisc evită apariţiile publice din ultimul timp, din pricina riscului de contaminare cu noul coronavirus. Suveranul Pontif le va vorbi pelerinilor, duminică prin intermediul unei legături video. Măsura luată la Vatican se datorează îngrijorării faţă de răspândirea, cu rapiditate, a infecţiilor cu COVID-19. 


Vaticanul a explicat că decizia "a fost necesară pentru a evita riscurile de răspândire a Covid-19 legate de formarea de adunări de oameni în timpul verificărilor pentru accesul în Piaţa Sf. Petru", potrivit sursei citate anterior. 


Mai mult decât atât, până la data de 15 Martie, slujbele de la reşedinţa Papei, "Sfânta Marta" vor fi închise publicului. 


Papa Francisc nu a mai părăsit, de mai bine de o săptămână, reşedinţa "Sfanta Marta", situată în apropiere de Bazilica Sf. Petru. 


Vaticanul a anunţat vineri primul său caz de coronavirus. 

 

Citeşte mai multe despre:   papa francisc