Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Externe Regina Elisabeta a II-a îți spune în doar trei cuvinte când ceva nu este în regulă. Nimeni nu vrea să le audă

Regina Elisabeta a II-a îți spune în doar trei cuvinte când ceva nu este în regulă. Nimeni nu vrea să le audă

Un articol de: Adela Iacob - 07 Dec 2019, 15:31

Regina Elisabeta a II-a are un set de reguli bine definite, iar cei care se abat de la bunul mers al lucrurilor, vor suporta consecințele. 

FANII MIRABELEI DAUER, ÎN ALERTĂ! AU GĂSIT-O PE STRADĂ! TOATĂ ROMÂNIA E ÎN STARE DE ȘOC! DIN PĂCATE…

Regina a format de-a lungul timpului trei cuvinte mai ”speciale”. Când le folosește înseamnă că lucrurile nu merg în direcția care trebuie, iar cei din anturajul său deja știu când e cazul să dreagă busuiocul sau să se facă nevăzuți.  Modul reginei de a-și arăta dezaprobarea sau dezinteresul sunt cât se poate de diplomatice, fapt care uneori îi poate duce pe interlocuitori în eroare, scrie viva.ro. 

S-A TERMINAT! CRISTIAN POMOHACI FĂCUT-O DIN NOU PE SCENĂ! FEMEILE DIN SAT L-AU PRINS ÎN FAPT (GALERIE FOTO)

Cea care a făcut totul public este Karen Dolby, autoarea mai multor cărți despre familia regală.

Se pare că, ori de câte ori spune „thrilling” (interesant, senzațional, emoționant), „fascinating” (fascinant) sau „oh, really?” (oh, chiar așa?), însoțite de o altfel de tonalitate, aceste cuvinte indică fără greș ce părere are regina cu adevărat. 

CLIPE CUMPLITE PENTRU FLORIN SALAM! L-AU CONECTAT LA APARATE?! IMAGINI CUMPLITE DIN SPITAL

„Cred că ea încearcă să evite o confruntare și probabil să mențină un nivel demn și politicos al discuției. Am auzit că nu își arată neapărat nemulțumirea în mod deschis față de cineva”, a mai spus Karen Dolby. Din fericire pentru cei din jur, Elisabeta a II-a nu este doar diplomată, ci are și mult umor, așadar mai mult ca sigur că trece cu detașare peste momentele penibile.