Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Externe 6 povești de iubire faimoase. Cum s-au cunoscut aceste celebrități care au decis să își unească destinele

6 povești de iubire faimoase. Cum s-au cunoscut aceste celebrități care au decis să își unească destinele

Un articol de: Adela Iacob - 20 Apr 2020, 21:29

Cu toții iubim poveștile de dragoste, iar atunci când este vorba de persoane care se bucură de celebritate, lucrurile devin ți mai interesante. Însă, nimic nu se compară cu poveștile de iubire dintre prinți și fete „normale”, cum este cazul Prințului Harry. Cu toții am putea să fim de acord că începutul este greu. Iată cinci cupluri faimoase care au vorbit, în diferite perioade, despre cum s-au cunoscut.

Prințul Harry și Meghan Markle

Prințul Harry și Meghan Markle s-au cunoscut la o întâlnire pe nevăzute în 2016. „Ni s-a făcut conoștință de către un prieten comun”, a spus Harry pentru BBC. Se pare că faptul că Meghan nu cunoștea  foarte multe detalii despre familia regală, a fost în favoarea lor.

„Pentru că sunt din State, nu am crescut cu aceeași înțelegere a familiei regale. Nu știam foarte multe despre el, deci singurul lucru pe care l-am întrebat când prietenul nostru a spus că el vrea să ni se alăture a fost `Ei bine, este drăguț?`. Pentru că dacă nu ar fi fost amabil, nu părea a avea sens”, a declarat Meghan Markle în acelși interviu, potrivit Hello

„Apoi ne-am spus `ce facem mâine? Ar trebui să ne reînlnim`”, a mai adăugat Meghan.

Kim Kardashian și Kanye West

Potrivit relatărilor, Kanye West a spus că a văzut o fotografie a lui Kim Kardashian cu Paris Hilton în 2006 și a simțit imediat o atracție pentru ea. De atunci a adăugat că „a visat să fie alături de ea" și chiar s-a obișnuit să apară alături de Kim în tradiționala felicitare de Crăciun a familiei Kardashian.

David Beckham și Victoria Beckham

Într-un număr din revista Vogue din 2016, Victoria a scris personal o scrisoare în care descrie modul în care s-a întâlnit cu soțul ei, David Beckham.

„Da, dragostea la prima vedere există", a scris ea. „Ți se poate întâmpla în loja jucătorilor din Manchester United - deși vei fi beat puțin, așa că detaliile exacte sunt neclare". Între timp, David a spus că „S-a simțit imediat precum ne-ar fi fost predestinat să fim împreună”. Într-adevăr, cei doi sunt încă împreună după 23 de ani de când s-au întâlnit pentru prima dată în 1997.

Prințul William și Kate Middleton

Kate și William s-au întâlnit în 2001 la Universitatea St Andrews, unde amândoi au studiat istoria artei. Kate a recunoscut că s-a rușinat foarte tare când la cunoscut prima dată pe soțul ei.  Cu toate acestea, William a plătit 200 de lire

Ben Shephard și Annie Shephard

Un este chiar cum s-au întâlnit, dar ce s-a întâmplat după ce Ben și Annie au ieșit împreună îți va da toată această impresie. Cei doi au fost ămpreună timp de nouă ani, după care s-au și căsătorit în 2004, iar cu ocazia aniversării a 16 ani de la nuntă, Ben Shephard i-a făcut o declarație emoșionantă soției lui.

„Acum 15 ani, am făcut în așa fel încât să mă căsătoresc cu @mrsannieshephard. Mi-a luat doar nouă ani să o întreb dacă vrea să fie soția mea (astfel de lucruri un pot fi grăbite). Ăncă un sunt sigur cum am reușit să o conving, dar sunt bucuros că am făcut-o, iar ea încă un a aflat că un există o altă opțiune mai bună”, a scris Ben Shephard.

Tom Fletcher și Giovanna Fletcher

 Tom și Giovanna Fletcher se cunosc de cînd erau la școală, dar  Tom a uitat repede tendințele adolescentine.

„L-am întâlnit pentru prima dată pe Tom la o adunare la Sylvia Young Theatre School, pe când aveam 13 ani”, a declarat Giovanna. „Ne-am plăcut de la început. M-a întrebat dacă vreau să ieșim și am fost împreună pentru două zile, înainte ca el să mă părăsească pentru fosta iubită... Nu i-a luat foarte mult să se răzgândească”, a mai adăugat aceasta.

 

 

Citeşte mai multe despre:   printul Harry  -   printul william  -   kate middleton  -   meghan markle  -   kim kardashian  -   kanye west  -   david beckham