Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Externe CEAUȘESCU s-a REÎNCARNAT: ACUM trăiește în Franța și e căsătorit cu o ’’BUNICUȚĂ’’ sexy! (FOTO, VIDEO)

CEAUȘESCU s-a REÎNCARNAT: ACUM trăiește în Franța și e căsătorit cu o ’’BUNICUȚĂ’’ sexy! (FOTO, VIDEO)

Un articol de: Stirescu.ro - 11 Dec 2018, 14:38

Franţa este zguduită de câteva săptămâni de protestele violente ale celebrelor "VESTE GALBENE", grupare apărută după introducerea unui taxe pe combustibil ce a provocat nemulţumiri uriașe în rândul populaţie.

Confruntat cu această situație explozivă și pus în situația în care i se cere DEMISIA în stradă, președintele francez, Emmanuel Macron, a apelat la o modalitate folosită și de fostul șef de stat român Nicolae Ceaușescu în decembrie 1989.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Macron le-a promis acum francezilor 100 de euro în plus la salariu, la fel cum Ceaușescu le promitea românilor 100 de lei de la balconul Comitetului Central.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

"Vrem o Franţă în care oamenii să poată trăi cu demnitate din muncă. Cer Guvernului şi Parlamentului să facă tot ce este necesar. Salariul minim va creşte cu 100 de euro pe lună, începând din anul 2019. Orele suplimentare vor fi plătite şi nu vor mai fi impozitate. Le voi cere tuturor angajatorilor care pot să ofere prime de sfârşit de an să facă acest lucru, fără a fi impozitate", a declarat Macron într-un discurs catalogat de media drept o încercare disperată de a opri valul de proteste ce a paralizat întreaga țară.

Dacă pe Ceaușescu discursul din decembrie 1989 nu l-a ajutat, sfârșind împușcat la Târgoviște, rămâne de văzut în ce măsură reîncarnarea promisiunilor sale în mesajul ținut de Emmanuel Macron, culmea, tot în luna decembrie, de data aceasta 2018, va avea mai mult succes.

Mai ales că, spre deosebire de Ceaușescu, a cărui soție Elena, împușcată și ea la Târgoviște, era urâtă de întreaga națiune română, Macron este popular în întreaga lume și datorită partenerei sale care epatează în ținute extrem îndrăznețe, în ciuda vârstei înaintate. Brigitte Macron este cu 25 de ani mai bătrână decât Emmanuel, fiind o “bunicuță” sexy ce încearcă să cerșească bunăvoința francezilor, pentru a-i salva soțului fotoliul de președinte.

Citeşte mai multe despre:   Emmanuel Macron  -   Brigitte Macron  -   Nicolae Ceausescu  -   Elena Ceausescu  -   Vestele galbene  -   Targoviste  -   Franta