Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Externe O concurenta „MasterChef” a părăsit imediat competiția, după ce a adus în fața juraților cea mai slabă farfurie din istoria show-ului (VIDEO)

O concurenta „MasterChef” a părăsit imediat competiția, după ce a adus în fața juraților cea mai slabă farfurie din istoria show-ului (VIDEO)

Un articol de: Adela Iacob - 06 Mai 2020, 12:53
FOTO: colaj Facebook: MAsterChef Espania / Elconfidential Externe

Concurenții au trăiat momente cu adevărat inedite în ultima ediție a emisiunii „MaterChef” din Spania, după ce concurenta Saray a fost eliminată imediat din competiție, când a adus în fața juraților cea mai slabă farburie din istoria show-ului, cauzând un scandal de proporții, relatează ElPerioadico. Tânăra în vârstă de 27 de ani a fost până la data de 5 mai una dintre participanții sezonului cu numărul 8 în celebrul show culinar difuzat în Europa.

Gestul unei concurente din această ediție a show-ului culinar MasterChef Spania, ajuns la sezonul cu numărul opt, a stârnit controverse în rândul juraților și al telespectatorilor.

Nemulțumită de timpul acordat pentru realizarea probei, Saray a adus în fața juraților o farfurie cu totul și cu totul neobișnuită, în care a prezentat o pasăre crudă alături de un decor făcut din roșii.

Așa arată cea mai slabă farfurie din istoria MasterChef

 

Reprezentația culinară a concurentei Saray a fost considerată cea mai slabă din istoria întregului show MasterChef din Spania. Femeia le-a adus juraților, pe o farfurie, o potârniche moartă, de pe care nici măcar nu a scos penele.

Decorul „preparatului” a fost realizat din verdeață și câteva roșii, iar juraților nu le-a venit să creadă ce văd în fața ochilor.

Reacții dure la adresa concurentei

La vederea farfuriei realizată de tânăra în vârstă de 27 de ani din Cordoba, jurații nu s-au putut abține, imaginea sinistră a păsării moarte fiind un adevărat motiv de furie pentru Pepe Rodriguez, Jordi Cruz și Samantha Vallejo-Nagersa.

„Gestul tău arată o lipsă de respect pentru toată lumea. Ceea ce ai făcut nu își găsește nicio justificare. Înțeleg că nu vrei să gătești, însă ceea ce ai făcut nu are nicio justificare.” a explicat juratul Jordi Cruz, fiind de părere că tânăra a demonstrat o incredibilă lipsă de respect, față de ei și de restul concurenților , potrivit sursei citate anterior.

În apărarea sa, concurenta a explicat că nu avea cum să gătească într-un timp atât de scurt, fiind vorba de 20 de minute ce au fost alocate pentru probă, însă jurații nu au fost impresionați de scuzele aduse.

„Am comis o greșeală teribilă alegându-te pe tine. Îmi pare rău, juriul acesta este cel care a greșit. Cred ca este primul moment în care am făcut așa o greaseală când al lăsat pe cineva să intre pe aceasă ușă în toți acești 8 ani” a continuat juratul show-ului din Spania.

Concurenta nu a convins juriul și a fost nevoită să părăsească emisiunea

Concurenta în vârstă de 27 de ani, din Cardoba a încercat să se apere însă scuzele ei nu au mai putut impresiona juriul. „Decând mi-ai dat șorțul negru, m-am blocat. Am început să mă simt rău, nu mi-am dorit să mai continui acest show, pentru că am realizat că destinul meu în competiție era deja marcat. Am fost reticentă să prepar o astfel de pasăre!”, a adăugat Saray, potrivit sursei menționate anterior.

Scuzele aduse de concurentă însă nu au fost convingătoare, jurații luând decizia radicală ca tânăra de 27 de ani să părăsească competiția.

„Aș aprecia dacă ți-ai scote șorțul, și cel negru, pentru că nu îl meriți, și ai ieși chiar acum din competiție!” a fost însă reacția faimosului jurat de la MasterChef Spania.

Show-ul culinar MasterChef a fost o lună perioadă produs și difuzat și în România, din juriul emisiunii făcând parte Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru și expertul în vinuri, Cosmin Tudoran.