Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Externe Și-a pierdut VIRGINITATEA la doar 8 ANI! NU o să-ți vină să crezi ce alte VEDETE și-au început viața amoroasă mult prea DEVREME! (FOTO)

Și-a pierdut VIRGINITATEA la doar 8 ANI! NU o să-ți vină să crezi ce alte VEDETE și-au început viața amoroasă mult prea DEVREME! (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 17 Ian 2019, 16:52

Frumoasa Angelina Jolie a făcut dragoste pentru prima dată la 14 ani. Faimoasa actriţă a avut o curiozitate prematură în ceea ce priveşte sexualitatea și a explorat de mică plăcerile trupești.

Johnny Depp  avea 13 ani când, aflat în turneu cu trupa lui, the Flame, a decis că este momentul pentru a își începe viața sexuală.

Kim Kardashian avea numai 14 ani când s-a petrecut evenimentul, iar „norocosul” era nimeni altul decât TJ, nepotul lui Michael Jackson.

Matthew McConaughey a declarat că a făcut sex prima dată la 15 ani, dar nu a dat niciodtă mai multe detalii.

Dustin Hoffman şi-a pierdut virginitatea într-o bibliotecă, la secţiunea cărţilor nonfiction.

Britney Spears, deși declara că era virgină pe vremea când forma un cuplu cu Justin Timberlake, petrecuse deja momente de intimitate în cuplu. Mama ei a fost cea care a dat-o de gol, într-o carte autobiografică, spunând că Britney şi-a pierdut virginitatea la 14 ani.

Gillian Anderson, partenera lui Mulder din „Dosarele X” şi-a pierdut virginitatea la 13 ani, însă până şi ea a recunoscut că probabil s-a cam grăbit, având în vedere că n-a fost deloc acea experienţă unică pe care spera să o aibă. 

Chris Brown şi-a pierdut virginitatea la 8 ani cu o fată de 14 ani şi, surprinzător sau nu, este tare mândru de marea lui realizare.

Dar „campionul topului” este solistul trupei Aerosmith. Steven Tyler şi-a pierdut virginitatea la 7 ani, alături de nişte gemene franţuzoaice. Tyler cânta în corul bisericii lângă aceste gemene, până să primească oferta fetelor.

SURSA: OK Magazine

Citeşte mai multe despre:   chris brown  -   britney spears  -   angelina jolie  -   johnny depp  -   dustin hoffman  -   kim kardashian