Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Externe CAZ HALUCINANT! A rămas SINGURĂ după ce a făcut SCHIMB DE SOȚI cu vecina: ‘MI-A RUINAT VIAȚA’

CAZ HALUCINANT! A rămas SINGURĂ după ce a făcut SCHIMB DE SOȚI cu vecina: ‘MI-A RUINAT VIAȚA’

Un articol de: Stirescu.ro - 28 Ian 2019, 12:21

O femeie din Marea Britanie susține că viața ei a fost distrusă după ce a decis să pună în practică sfaturile pe care le-a citit într-o carte motivațională.

Kay Moriarty, în vârstă de 78 de ani din localitatea britanică Birchington-on-Sea, povestește că în anii ’70, i-a venit ideea să „facă schimb de parteneri” cu prietena sa Rita.

Când avea 19 ani, Kay l-a întâlnit pe Robert, în vârstă de 23 de ani. Cei doi s-au căsătorit și au făcut împreună doi copii. În timp însă, Kay a simțit că în mariajul ei a intervenit monotonia și dorea o schimbare. După ce a citit o carte motivațională, s-a gândit să își pună la încercare povestea de iubire printr-un schimb de parteneri, scrie metro.

Dacă soțul ei Robert a părut să ezite la această idee, Terry, soțul Ritei, a părut încântat. Astfel, cele două cupluri au plănuit să petreacă împreună un weekend, în care să pună în aplicare planul.

Rita și Robert au mers la un hotel, iar ea și Terry au rămas să aibă grijă de copii. Când s-au întors acasă, soțul și prietena ei i-au spus că „trebuie să vorbească.”

„Au anunțat că vor să locuiască împreună cu cei 4 copii”, a povestit Kay Moriarty.

Kay a fost șocată de idee, dar în cele din urmă a decis să se mute cu soțul prietenei ei. Cei doi au rămas împreună 7 ani, dar apoi s-au despărțit.

Citeşte mai multe despre:   marea britanie