Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Externe Brigitte Bardot A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ de PESTE 4 ORI! BOALA A MĂCINAT-O... (FOTO)

Brigitte Bardot A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ de PESTE 4 ORI! BOALA A MĂCINAT-O... (FOTO)

Un articol de: Andrei Ștefan - 18 Feb 2020, 22:00

Odată cu debutul său în cinema, în 1956, cu rolul din „Și Dumnezeu a creat femeia”, Brigitte Bardot a devenit o bombă-sexy și o inspirație pentru milioane de femei din întreaga lume, care au încercat să îi copieze stilul.

Sex-simbolul anilor `50 a devenit o imagine reprezentativă a frumuseții feminine, însă puțini știu că actrița s-a confruntat mult timp cu o boală care nu i-a dat pace - depresia severă. 

Din această cauză, frumoasa actriță (85 de ani în prezent) a încercat să se sinucidă de peste 4 ori, recunoscând că este un miracol faptul că încă este în viață.

„Se pare că depresia a apărut în același timp cu succesul, căruia diva nu a reușit să-i facă față. În plină glorie, ea nu era decât o fată singură și confuză. Suferea de depresie severă, dar niciodată nu a învățat să gestioneze boala”, a declarat autorul biografiei sale, Jeffrey Robinson, citează Viva!

Prima oară, Brigitte Bardot a încercat să se sinucidă când avea doar 16 ani și era îndrăgostită de regizorul Roger Vadim, cu șase ani mai mare.

Aflând de relație, părinții s-au supărat și au amenințat-o pe Brigitte că o mută la un liceu în Anglia, departe de iubitul său.

De supărare, actrița și-a băgat capul în cuptor, încercând să se omoare, dar a fost găsită în timp util.

Citeşte mai multe despre:   Brigitte Bardot