Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Externe Brad Pitt, la un pas de a fi OMORÂT! Cum a scăpat de FURIA lui Mike Tyson?

Brad Pitt, la un pas de a fi OMORÂT! Cum a scăpat de FURIA lui Mike Tyson?

Un articol de: Stirescu.ro - 21 Noi 2018, 09:30
Foto: Toronto Sun Externe

Când vine vorba de aventuri, reputația îl precede pe Brad Pitt. Acesta este un cunoscut Don Juan, iar prin patul său au trecut foarte multe femei, care mai de care mai celebre.

Aceste aventuri i-au adus însă și probleme.

Presa din Statele Unite şi-a amintit recent de un episod petrecut în urmă cu aproximativ 30 de ani, pe când actorul american avea doar 26 de ani.

În anul 1989, se pare, actorul s-a rugat de Mike Tyson să nu îl lovească, iar sportivul abia s-a temperat şi doar l-a ameninţat pe Brad Pitt. După care a plătit cu 20.000 de euro un asasin, pentru a-l ucide pe actor! Motivul? Brad Pitt ar fi avut o aventură cu soția sa!

Deși Mike Tyson se despărțise de soţia lui, cei doi încă se întâlneau pentru a face sex. Ceea ce marele pugilist nu ştia însă era că Robin Givens, cea care îi fusese nevastă, avea în acelaşi timp şi o aventură cu Brad Pitt, scrie Click.

Când a aflat, Mike Tyson a avut o criză de gelozie! A aflat unde se vedeau Brad şi Robin şi s-a dus peste ei. Fostul soț al Angelinei abia a scăpat! Nici asasinul plătit nu și-a îndeplinit misiunea, fiind oprit la timp tot de Mike Tyson.

Citeşte mai multe despre:   brad pitt  -   mike tyson