Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Externe ALERTĂ! Românii au fost AVERTIZAȚI! Părăsiți de URGENȚĂ această țară! Detalii TERIFIANTE

ALERTĂ! Românii au fost AVERTIZAȚI! Părăsiți de URGENȚĂ această țară! Detalii TERIFIANTE

Un articol de: - 03 Iul 2019, 12:11

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atenționare de călătorie pentru românii aflați în Muntenegru, în perioada următoare, pentru că statul vecin se pregătește de un val puternic de caniculă, ce ar putea degenera în incendii de vegetație.

S-A TERMINAT! CRISTIAN POMOHACI A FOST DAT DE GOL DE ELENA MERIȘOREANU: LA ASTA CHIAR NU SE AȘTEPTA NIMENI...

Așadar, MAE informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.

De asemenea, autoritățile muntenegrene atrag atenția tuturor cetățenilor de a evita activitățile în urma cărora s-ar putea produce incendii (utilizarea grătarelor în pădure sau în apropierea vegetației uscate, aruncarea țigărilor aprinse sau a sticlelor, etc.) și de a respecta semnele de ″Acces interzis″ pe durata perioadei de risc maxim de producere a incendiilor. În situații de urgență se pot apela numerele de telefon: +382 122 (Poliție), +382 123 (Pompieri), + 382 124 (Ambulanță), precum și nr. unic de urgență - 112.

PĂRUIALĂ ÎN TELEVIZIUNE! BAHMUȚEANCA A SĂRIT LA ATAC: BRIGITTE E ÎN STARE DE ȘOC

Cetățenii români pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Podgorița: +382 20 618 041, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de permanență  al misiunii diplomatice a României la Podgorița: +00 382 69 871 760.

Ministerul Afacerilor Externe  recomandă consultarea paginilor de Internet www.podgorica.mae.ro, www.meteoalarm.eu, www.mae.ro şi reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația "Călătorește în siguranță" (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informații şi sfaturi de călătorie, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare "Un SMS îți poate salva viața!".

SMILEY, DAT ÎN JUDECATĂ DE O FEMEIE DIN TRECUTUL LUI! ARTISTUL TREBUIE SĂ DEA EXPLICAȚII ÎN FAȚA INSTANȚEI PENTRU...

Citeşte mai multe despre:   mae