Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Externe Au DIVORȚAT! WhatsApp a dat-o de gol. Ce ascundea femeia chiar în dormitor, l-a oripilat pe soț. Și-au spus adio imediat

Au DIVORȚAT! WhatsApp a dat-o de gol. Ce ascundea femeia chiar în dormitor, l-a oripilat pe soț. Și-au spus adio imediat

Un articol de: Adela Iacob - 11 Oct 2019, 16:42

Căsătoria dintre un bărbat şi o femeie din Marea Britanie a fost distrusă de tehnologie. Mai precis, de un apel video pe WhatsApp. 

ŞOC ÎN TELEVIZIUNE! IMAGINI BOMBĂ CU BURSUCU’ ŞI CARMEN HARRA! TEO TRANDAF I-A PRINS ÎN FAPT

Soţia omului era plecată în delegaţie şi dormea într-o cameră de hotel, însă după câteva poze trimise soțului, căsnicia lor s-a distrus. Femeia și-a făcut câteva poze în oglindă, pe care, ulterior, i le-a trimis soţului, dintr-o cameră de hotel. Numai că a făcut o gafă imensă.

CUTREMUR POLITIC! FOSTUL PREŞEDINTE A FOST ÎNMORMÂNTAT! ROMÂNII SUNT ÎN LACRIMI

Soţul a văzut în fotografii un detaliu ce l-a pus pe gânduri. În spatele nevestei, a observat o pereche de bocanci masculini. A chestionat-o pe soţie, până când aceasta a cedat şi a recunoscut: avea o aventură. Amantul pe care-l întâlnise în acea călătorie era în baie, în timp dâce femeia îşi făcea pozele. Soţul i-a transmis că va divorţa imediat cum va reveni acasă.