Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Externe ESTE ADEVĂRAT! Va fi TATĂ pentru A 5-A OARĂ! Soția sa SE TEME SĂ NU PIARDĂ SARCINA...

ESTE ADEVĂRAT! Va fi TATĂ pentru A 5-A OARĂ! Soția sa SE TEME SĂ NU PIARDĂ SARCINA...

Un articol de: Andrei Ștefan - 20 Sep 2019, 11:35

La doar cinci luni după ce a pierdut o sarcină, soția actorului Alec Baldwin a anunțat că va deveni mămică pentru a cincea oară. 

Cu toate acestea, Hilaria Baldwin se teme de repetarea acestui eveniment nefericit.

PANICĂ LA CONCERTUL LUI FUEGO! CE A PĂȚIT ARTISTUL CHIAR PE SCENĂ: „TREBUIA SĂ ȚIN OAMENII PÂNĂ...”

„Vreau să vă împărtășesc că, cel mai probabil, sufăr o pierdere de sarcină. Întotdeauna mi-am promis că dacă voi rămâne însărcinată din nou, vă voi anunța imediat, chiar dacă asta înseamnă ca pierderea mea (în cazul în care se întâmplă așa ceva) să fie cunoscută public.

Întotdeauna am fost deschisă cu voi în ceea ce privește familia mea, sportul, sarcinile…. și nu vreau să țin secret ce mi se întâmplă, doar pentru că de această dată nu e de bine, ca de obicei’,  a scris Hilaria Baldwin în luna aprilie.

BOMBĂ! CREAM A SPUS TOT ADEVĂRUL DIN SPATELE CAMERELOR DE LA ”FERMA”: ”M-AM SIMȚIT CA LA PUȘCĂRIE, AM ÎNDURAT FRIG ȘI AM MUNCIT EXTREM DE MULT”

Acum, aceasta a postat pe internet un video în care se vede bătând inimioara noului bebeluș.

,,E încă foarte devreme…dar am aflat că există un pic de omuleț în mine. Sunetul inimii lui puternice m-a făcut atât de fericită, mai ales după pierderea pe care am suferit-o în primăvară. Am vrut să împărtășim această veste pentru că suntem foarte încântați și nu vrem să ascundem sarcina. Primele luni sunt grele cu epuizare și greață … și nu vreau să mă prefac că mă simt bine'', a scris soția actorului.

Citeşte mai multe despre:   alec baldwin