Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Externe A RECUNOSCUT nu mai puțin de 22 de CRIME! "Îmi place să omor! Am fost crescut să fiu criminal"

A RECUNOSCUT nu mai puțin de 22 de CRIME! "Îmi place să omor! Am fost crescut să fiu criminal"

Un articol de: Stirescu.ro - 13 Aug 2019, 10:04

Emisiunea "Sinteza Zilei" a prezentat luni un interviu cu unul dintre cei mai mare criminali în serie din America. În înregistrare Tommy Lynn Sells recunoaște senin că iubește să ucidă și metoda preferată prin care le punea capăt zilelor victimellor sale. 

Prima dată când am omorât pe cineva a fost așa de grozav. Am fost crescut să fiu criminal. Nu am fost crescut să trăiesc printre oameniÎmi place să omor cu cuțitu’. Pistolul e prea violent, face zgomot. Nu i-am numărat. Știu doar că au fost mulți. Nu e ceva care să declanșeze sau să oprească asta. Ucid pentru cum mă face să mă simt. Mă face să mă simt într-un fel. E complicat. Când oamenii se apropie de mine, îi omor. Când te uiți la mine vezi întruchiparea urii. Pentru că nu știu altceva decât ură. Puterea că domini fizic pe cineva Ești parte din acea dominație. Nu simt nimic. Nu simt emoții. Cred că de fiecare dată când ucid, îl ucid pe tipul ăla care m-a molestat. Mereu retrăiesc asta.“, sunt mărturisirile șocante ale criminalului, potrivit Cancan. 

Tommy Lynn Sells a ucis vreme de 15 ani, fiind greu de identificat de poliție din cauză că nu avea un adăpost. În 2014 a fost executat prin injectie letala, după ce a stat în închisoare 14 ani în Texas.