Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Diete/Rețete Dieta TEO TRANDAFIR: Zeci de kg date jos în timp RECORD

Dieta TEO TRANDAFIR: Zeci de kg date jos în timp RECORD

Un articol de: Stirescu.ro - 11 Ian 2019, 15:51

Mesele din cadrul dietei Teo Trandafir trebuie sa fie atent calculate, contin calorii putine, fiind permise mancaruri gatite, dar cu un continut redus de grasime, precum ciorba de legume, carnea de pui fiarta; pentru gatit, nutritionistul a recomandat uleiul de masline de prima presa.

Meniu pentru dieta Teo Trandafir

Prima zi:

Mic dejun: omleta dintr-un singur ou, o felie sunca, o felie de paine, o portocala, o ceasca ceai de plante.

Pranz: salata proaspata preparata cu castraveti, rosii, ceapa si foarte putin ulei de masline, alaturi de o portie de carne de vita la gratar (150 g).

Cina: peste la cuptor (100 g), un mar, o ceasca de ceai de tei.

A doua zi:

Mic dejun: o felie de paine de secara + un ou fiert; o ceasca de ceai verde.

Pranz: o portie de piept de pui la gratar; un iaurt degresat si un mar.

Cina: o portie fasole verde fiarta; o portocala; o ceasca de ceai de lamaie.

A treia zi:

Mic dejun: o felie de paine cu 100 g sunca si o cafea neagra.

Pranz: o portie peste la gratar cu suc de lamaie si o banana.

Cina: o salata cu piept de pui si legume; o ceasca de ceai de fructe; un kiwi.

A patra zi:

Mic dejun: un pahar de lapte degresat (aproximativ 150 ml lapte degresat) cu fulgi de porumb; un mar.

Pranz: o felie de paine de secara; o portie de file de somon (150 g); o portocala.

Cina: salata de cruditati; o portocala si o ceasca de ceai de tei.

A cincea zi:

Mic dejun: o felie de paine de secara cu o felie de cascaval; o cafea neagra.

Pranz: o portie de 150 g de piept de pui la gratar cu o salata de varza si o ceasca cu ceai de plante.

Cina: o felie de paine de secara cu un bol de compot de pere neindulcit.

A sasea zi:

Mic dejun – o felie de paine de secara cu unt; o cafea neagra.

Pranz –un bol cu ciorba de legume si o portocala.

Cina – o salata de sezon cu suc de lamaie si o portie de ceai de fragi.

A saptea zi:

Mic dejun – un bol de cereale cu o cafea simpla.

Pranz – o portie de ciorba de pui cu legume, o ceasca de ceai de tei.

Cina – o portie de peste la gratar, o portocala si o ceasca de ceai de plante.

 

 

Citeşte mai multe despre:   teo trandafir