Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Diete/Rețete Nu-l mai RECUNOȘTI dacă îl vezi pe stradă! Răzvan Popescu a SLĂBIT 30 de kilograme într-un timp RECORD! Vezi aici DIETA COMPLETĂ

Nu-l mai RECUNOȘTI dacă îl vezi pe stradă! Răzvan Popescu a SLĂBIT 30 de kilograme într-un timp RECORD! Vezi aici DIETA COMPLETĂ

Un articol de: Stirescu.ro - 20 Noi 2018, 13:46

Răzvan Popescu, MXC-ul de la Radio ZU a ajuns de nercunoscut. A reușit să slăbească 30 de kilograme cu o dietă extrem de eficientă. Întreg procesul de slăbire presupune parcurgerea a 4 etape.

Pe Răzvan Popescu îl ştim de pe vremea când făcea emisiuni la Radio 21 şi punea voice over pentru emisiuni ca "Schimb de mame" ori "SuperBingo". De ani buni, însă, îl auzim la Radio Zu în fiecare după-masă, de luni până vineri, împreună cu Flick, iar pe timpul verii, cei doi fac matinalul la acelaşi post de radio radio, în locul celebrilor Buzdugan şi Morar.

Anul acesta, l-am văzut apărând şi în câteva reclame la TV, însă, între timp, imaginea lui s-a schimbat radical, simpaticul om de radio reuşind să slăbească, în ultimele luni, nu mai puţin de 30 de kilograme.

„Am împlinit trei luni de când am hotarat să urmez programul Toman Diet Romania. Luiza Eacobescu e cea care m-a convins şi sunt deja pe minus... minus aproape 30 de kilograme", ne anunţa el la mijlocul lunii septembrie. Iar de atunci a continuat să scadă în greutate.

Dieta la care a apelat Răzvan Popescu şi care a dat cele mai spectaculoase rezultate în cazul lui este una proteică, bazată pe asocierea controlată a proteinei per kilogram corp cu cantitatea necesară de legume verzi şi apă. Împreună, toate aceste 3 elemente duc la rezultate sigure, de pierdere în greutate din masa de grăsime, cu păstrarea masei musculare. 

1. 3 zile de detoxifiere şi 11 zile de dietă proteică, cu slăbire accelerată (se pot pierde între 3 şi 6 kg)

2. o etapă mai permisivă, în care se va respecta lista de legume şi carne permise, dar se vor introduce treptat şi alte alimente (slăbire mai lentă, dar sănătoasă, 1-1,5 kg/săptămână)

 3. revenirea la legumele, carnea şi fructele ce nu au fost permise în primele două etape (stabilizarea greutăţii)

4. etapa de transformare într-un stil de viaţă sănătos

Citeşte mai multe despre:   razvan popescu  -   dieta