Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Diete/Rețete REȚETE de desert: Pătrățele cu căpșuni, ca la mama acasă

REȚETE de desert: Pătrățele cu căpșuni, ca la mama acasă

Un articol de: Alexandra Cismaru - 08 Iul 2019, 09:44

Perfecte pentru orice ocazie, aceste minunate prăjiturele vor aduce bucuria în inima oricui care le încearcă. Cu gem de căpșuni fin, o bază de aluat dulce și fragedă, aceste „pătrățele” te vor topi pe loc.

SFÂRȘITUL ERA INEVITABIL! PELINEL A FĂCUT ANUNȚUL! BORCEA, ÎN LACRIMI

Ingrediente:

Mod de preparare:

Încălzește cuptorul la 150 de grade și acoperă o tavă cu hârtie de copt.

Într-un procesor de mâncare, mixează făina, zahărul, praful de copt și sarea. Adaugă și untul.

Combină vanilia cu oăle și toarnă mixul în procesor.

Pune deoparte 1/3 din aluat și acoperă tava cu restul. Întinde gemul bine peste aluat. Folosește restul pentru a tăia fâșii de aluat, pe care le aranjezi pe deasupra gemului în model încrucișat.

Coace timp de 25-30 de minute.

DIETA JAPONEZĂ TE AJUTĂ SĂ SLĂBEȘTI 10 KG ÎN 10 ZILE:  ACESTA ESTE REGIMUL VIITORULUI