Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Diete/Rețete Minus 6 kg, plus 8 ani! Ce TRANSFORMARE pentru Iuliana Marciuc! Ce alte VEDETE merg la sală după Sărbători? (FOTO)

Minus 6 kg, plus 8 ani! Ce TRANSFORMARE pentru Iuliana Marciuc! Ce alte VEDETE merg la sală după Sărbători? (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 04 Ian 2019, 13:15

Sărbătorile au trecut, iar oamenii au revenit în sala de sport, ca să scape rapid de surplusul de kilograme. Nici vedetele nu se lasă mai prejos!

Andreea Marin (44 de ani), Bianca Drăguşanu (36 de ani), Iuliana Marciuc (51 ani), Mihai Morar (37 de ani) şi Giulia Anghelescu (34 de ani) au revenit la exerciţii fizice, din primele zile ale Noului An, scrie Click.

Andreea Marin şi-a pus hainele sport şi a mers la sala de fitness, pentru a reveni în forma ideală.

„Prea puţin mă interesează, generic vorbind, ce-i place ochiului. Din perspectiva mea, frumuseţea înseamnă sănătate şi echilibru. Dacă eşti un om echilibrat, faţa îţi este luminoasă, iar corpul are o formă armonioasă”, spune  Andreea Marin. 

Imediat ce a început anul 2019, și Bianca Drăguşanu a intrat în sala de sport. Din imaginile postate pe paginile de socializare, blondina demonstrează că a reuşit să îşi menţină formele: abdomenul plat şi fesele perfecte.

În ciuda programului încărcat, Mihai Morar merge periodic la sala de sport sau alergă dis de dimineață, cât încă e întuneric, până să înceapă programul matinal de la radio. Mai mult, prezentatorul de la Antena Stars şi-a luat și bicicletă. 

„E manifestul meu pentru viaţa simplă. În 20 de metri pătraţi. Puţin e mai mult. De aici am plecat: renunţă la ceea nu trebuie să fie acolo unde e acum. Lucrurile de care avem cea mai mare nevoie sunt, de fapt, lucrurile după care îţi va părea rău când nu le mai ai. Timpul cu oameni dragi, o cafea cu oameni faini, locuri, cărţi, bicicleta, experienţe…  Şi, de fapt, în mare parte, nu sunt lucruri. A sta conectat cu Lumea nu are de-a face absolut deloc cu semnalul WiFi. O cafea, bunăoară, este şi va rămâne, cea mai sinceră conexiune între doi oameni”, a scris Mihai Morar pe Facebook.

A slăbit 6 kg înainte de sărbători, iar acum face tot posibilul să se menţină în formă. Iuliana Marciuc s-a străduit să mănânce moderat şi să respecte regulile alimentare pe care le-a adoptat recent. 

„Acum mănânc de fiecare dată carne combinată cu salată  verde sau cu broccoli. Zilnic, am trei mese şi două gustări, fructe şi beau cel puţin 2 litri de apă. Mă simt super, am slăbit 6 kilograme şi am întinerit cu 8 ani. Acesta e ritmul meu biologic de acum. Mă antrenez de 3 - 4 ori pe săptămână şi am căpătat mai multă mobilitate. Dacă mai slăbesc vreo 4 kilograme e perfect. Niciodată nu m-am antrenat atât de consecvent şi de eficient. În plus, la sală, suntem o echipă”, a povestit Iuliana Marciuc.

Citeşte mai multe despre:   mihai morar  -   bianca dragusanu  -   andreea marin  -   iuliana marciuc