Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate VLADIMIR PUTIN a pus SERIOS ochii pe România. AMENINȚAREA FĂȚIȘĂ: Ce urmează este ÎNGRIJORĂTOR

VLADIMIR PUTIN a pus SERIOS ochii pe România. AMENINȚAREA FĂȚIȘĂ: Ce urmează este ÎNGRIJORĂTOR

Un articol de: Stirescu.ro - 08 Feb 2019, 12:57

Scutul de la Deveselu îi îngrijorează pe ruși. Se pare că administrația Putin are un plan secret în ce privește România, iar recent au avut loc mai multe întâlniri în acest sens între diplomații americani și ruși.


“Ministerul Apărării al Federaţiei Ruse propune părţii americane ca în perioada dinainte de expirarea Tratatului INF să ia măsurile necesare pentru revenirea la respectarea strictă a Tratatului INF prin distrugerea lansatoarelor universale Mk-41 desfăşurate la sol, dezvoltate pentru lansarea rachetelor de croazieră Tomahawk, a rachetelor-ţintă, similare în privinţa caracteristicilor cu rachetele balistice cu raza medie şi scurtă de acţiune, distrugerea dronelor de atac care, după caracteristicile lor, cad sub incidenţa termenului de ‘rachetă de croazieră terestra’, conform INF”, se arată într-un comunicat recent.


“SUA îşi vor suspenda obligaţiile din cadrul tratatului INF şi vor începe procesul de retragere”, care “se va încheia în şase luni, cu excepţia cazului în care Rusia îşi va respecta obligaţiile ce-i revin, distrugându-şi toate rachetele, lansatoarele şi echipamentele care încalcă acest acord”, a subliniat preşedintele american Donald Trump într-un comunicat.

Citeşte mai multe despre:   vladimir putin  -   scut deveselu