Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Val de concedieri la ANTENA 1! A fost DAT AFARĂ! Ce se întâmplă cu emisiunea pe care o prezenta

Val de concedieri la ANTENA 1! A fost DAT AFARĂ! Ce se întâmplă cu emisiunea pe care o prezenta

Un articol de: Stirescu.ro - 25 Ian 2019, 11:44

E oficial! Un alt prezentator a fost concediat de la Antena 1! După Alex Velea și Mirela Vaida, a urmat și Vlad Grigorescu, co-prezentatorul emisiunii ”iUmor”.

El prezentase mai multe sezoane alături de Șerban Copoț.

Dan Badea este cel care îl va înlocui pe Vlad. Badea este un obișnuit al scenei ”iUmor” din ipostaza de invitat special. Dan Badea se alătură în cel de-al șaselea sezon al emisiunii, în curând, la Antena 1, în calitate de co-prezentator, alături de Șerban Copoț.

Prima zi de filmare din cel de-al șaselea sezon ”iUmor” a fost una solicitantă pentru noul membru al echipei, după cum chiar Dan Badea a recunoscut.

”E altfel să fii musafir, am mai fost de trei ori invitat, dar din ipostaza de gazdă trebuie să te pregătești, să stai acolo, să cureți după oaspeți, să ai grijă de toți. Nu cred că am stat jos deloc, dar abia acum mă resimt. A fost foarte obositor, dar mi-a plăcut mult prima zi! Încerc să nu am prejudecăți și nu judec pe nimeni, doar vreau să înțeleg motivația fiecăruia de a urca pe scenă. Sigur, la o astfel de emisiune te aștepți să întâlnești oameni dezinvolți, dar Șerban mi-a spus că s-ar putea să existe și concurenți cu care nu o să am ce să vorbesc și, într-adevăr, m-am trezit la un moment dat puțin blocat”, a povestit amuzat Dan Badea.