Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Vești bune din Marea Britanie! Părinții micuțului Charlie Gard așteaptă un alt copil sănătos

Vești bune din Marea Britanie! Părinții micuțului Charlie Gard așteaptă un alt copil sănătos

Un articol de: Adela Iacob - 14 Mar 2020, 14:57

Connie Yates și Chris Gard au anunțat că așteaptă al doilea copil, la trei ani de când și-au pierdut băiețelul de 11 luni. 

''Eu și Connie suntem entuziasmați să anunțăm că așteptăm un bebeluș, care se va naște în august 2020. Ne simțim binecuvântați și incredibil și de norocoși!'', a transmis fericitul tătic pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Connie and I are delighted to announce that we’re expecting a baby, due August 2020. We feel so blessed and incredibly lucky x

O postare distribuită de Chris Gard (@chris.gard) pe

Sarcina a ajuns la 17 săptămâni, iar viitorul bebeluș a fost testat pentru boala care i-a răpit frățiorul mai mare și este sănătos.

"Nu cred că am mai plâns așa vreodată ,de fericire. Am plâns cu tristețe și am strigat de fericire când s-a născut Charlie și am făcut chestii, dar asta a fost altceva'', a declarat mămica. 

''Emoțiile sunt mixte. Ne gândim mereu la Charlie și sperăm că este fericit că vom avea un alt copil. Îl vom iubi întotdeauna și nu îl vom uita niciodată!", a spus Chris Gard. 

Cei doi părinți s-au luptat cu doctorii britanici la Înalta Curte, în 2017, pentru a salva viața băiețelului lor care suferea de un sindrom incurabil, care provoca distrugerea neuronilor și a mușchilor. 

 Ei au pierdut procesul, în urma căruia cel mic a fost deconectat de la aparatele care îl țineau în viață, însă povestea lor a făcut înconjurul lumii.