Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate UNDE LOCUIEȘTE ''croitoreasa de la ROMÂNII AU TALENT''! Casa ei STĂ SĂ CADĂ în ORICE CLIPĂ! Mihai Petre a trimis-o DIRECT ÎN SEMIFINALĂ! (GALERIE FOTO, VIDEO)

UNDE LOCUIEȘTE ''croitoreasa de la ROMÂNII AU TALENT''! Casa ei STĂ SĂ CADĂ în ORICE CLIPĂ! Mihai Petre a trimis-o DIRECT ÎN SEMIFINALĂ! (GALERIE FOTO, VIDEO)

Un articol de: Stirescu.ro - 12 Feb 2019, 12:10

Ana Maria Pantaze (38 de ani), „croitoreasa” de la „Românii au talent”, a uimit publicul cu prestația ei! Mihai Petre a trimis-o direct în semifinală, cu un Golden Buzz!

„Eu întotdeauna am crezut că show-ul ăsta e pentru oameni ca tine, care vin cu o emoție sinceră și ne izbesc de ne ia naiba”, i-a spus juratul, după momentul artistic al Anei.

Femeia locuiește într-un apartament sărăcăcios din București, la etajul 1 al unei clădiri cu risc ridicat de prăbușire din Centrul Vechi, pe Strada Gabroveni!

Ana Maria Pantaze trăiește din salariul modest de croitoreasă pe care îl primește de la patronii săi, iar pasiunea pentru muzică a început fredonând în baie, apoi la karaoke cu prietenii.

„Nici acum nu îmi dau seama… Am început cântând prin casă, prin baie, fredonând, pe urmă am ajuns la karaoke. Lumea a început să spună că am voce și că ar trebui să fac ceva cu ea, dar am zis că eu vin «de fun» la karaoke, nicidecum să impresionez pe cineva. M-au împins de la spate prietenii: «Du-te, du-te și fă ceva!» Și m-am dus”, a mărturisit concurenta de la “Românii au talent”, citează CanCan.

Apartamentul femeii este într-o vizibilă stare de degradare.

Intrarea în blocul unde locuiește are uși învechite, adăpostește gunoaie, iar pe clădire stă scris ”Atenție! Cade tencuiala”. 

Mobila este desperecheată, pereții sunt scorojiți și parchetul îmbătrânit.

Ana Maria Pantaze nu cere ajutorul nimănui pentru a locui în condiții mai bune, civilizate. Este ferm convinsă că totul depinde numai de ea, citează sursa mai sus menționată.

„Îmi câștig pâinea prin făcut haine, retușuri… Mai mult retușuri, momentan. În afara croitoriei… Cânt karaoke, nimic altceva. Cânt de plăcere. Este un hobby, un hobby mare”, a declarat Ana Maria Pantaze.

„Nu am copii, nu sunt căsătorită. Pe viitor… poate. Încă nu mă gândesc la asta”.

Ana Maria Pantaze - Românii au Talent

Citeşte mai multe despre:   romanii au talent  -   mihai petre  -   golden buzz