Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Statul DĂ BANI ÎN PLUS românilor! CE TREBUIE SĂ FACI pentru a-i obține?

Statul DĂ BANI ÎN PLUS românilor! CE TREBUIE SĂ FACI pentru a-i obține?

Un articol de: Andrei Ștefan - 25 Sep 2019, 13:16

Veste bună pentru români!

DETALII PICANTE din dormitor: Cum făcea AMOR Mihaela Rădulescu cu Dani Oțil! Întreaga Românie și-a dorit să vadă imaginile, acum are ocazia! (GALERIE FOTO FĂRĂ PERDEA)

Un proiect propune ca „indemnizaţia de nepot” să fie primită de către bunici începând cu anul 2020, dacă părinţii bebeluşului decid să revină mai repede la locul de muncă, renunţând astfel la concediul de creştere a copilului, informează Spynews.

"LAS FIERBINŢI", LA ANTENA 1! BOMBA TOAMNEI ÎN TELEVIZIUNE

Dacă proiectul va fi adoptat, oricare din bunicii care au grijă de nepoţii naturali sau adoptaţi vor primi o indemnizaţie de creştere în valore de 650 de lei, cu mențiunea de mai sus din partea părinților.

Astfel, bunicii trebuie să demonstreze că locuiesc în România şi să se ocupe efectiv de creşterea şi îngrijirea acestora, cu acordul părinţilor bebeluşilor. 

REŢETĂ DE ZACUSCĂ. AŞA SE FACE CEA MAI GUSTOASĂ ZACUSCĂ

Indemnizația se stabilește în cuantum de 85% din media veniturilor nete realizate în ultimele 12 luni din ultimii doi ani. 

Aceasta reprezinta 85% din salariul brut al mamei, dar nu putea depăşi plafonul de 8.500 de lei, fapt valabil şi în momentul prezent, potrivit aceleiași surse.