Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate ALERTĂ ÎN ROMÂNIA! UN NOU VIRUS face prăpăd! SE MOARE pe capete!

ALERTĂ ÎN ROMÂNIA! UN NOU VIRUS face prăpăd! SE MOARE pe capete!

Un articol de: Andrei Ștefan - 15 Mai 2019, 12:46

Este stare de alertă în România, după ce un nou virus (virusul hepatitic E), a apărut și dă forme severe de boală, a anunțat managerul Institutului de Boli Infecțioase "Matei Balş" din București, Adrian Streinu Cercel, conform Hotnews.

„România a dovedit în ultimii ani că ştie ce face şi face bine. Atât gastroenterologii, cât şi infecţioniştii au lucrat zi de zi, şi-au făcut treaba. Ca dovadă, aveţi acum în faţa dumneavoastră un program naţional de combatere şi control al hepatitelor virale. 

A MURIT! DOLIU LA ANTENA 1! VESTEA MORȚII A ÎNSTRISTAT TOATĂ ȚARA!

DRAMĂ ÎN SHOWBIZ! OANA ROMAN A VORBIT DESPRE BOALA TERIBILĂ! A ÎNCEPUT TERAPIA!

Nu vorbim numai despre hepatita B şi hepatita C, vorbim şi despre noul virus care a apărut în România, virusul hepatitic E, şi care dă forme severe de boală. Este pentru prima dată când în afară de Programul HIV există un program naţional care are finanţarea la vedere. Progresele sunt foarte mari. 

Acest program dă posibilitatea oricărui pacient, oricărei persoane din România să se diagnosticheze şi să se trateze dacă, Doamne fereşte, are o problemă cu aceste virusuri. Vaccinarea anti B trebuie făcută la toată lumea. Trebuie să terminăm cu prosteala asta că vaccinurile nu sunt bune, că fac rău. 

La utlizatorii de droguri, peste 90% sunt infectaţi cu virus hepatitic C, peste 40% sunt infectaţi şi cu B şi cam 35% sunt infectaţi şi cu HIV", a afirmat managerul Institutului „Matei Balş”.

"CARMEN ŞERBAN A MURIT"! ADEVĂRUL DESPRE ȘTIREA CARE A ȘOCAT TOATĂ ROMÂNIA!

Citeşte mai multe despre:   virus