Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Un brăilean a vrut să își cumpere un telefon care costa 2.500 de LEI! Ce a pățit, este de-a drepul ȘOCANT!

Un brăilean a vrut să își cumpere un telefon care costa 2.500 de LEI! Ce a pățit, este de-a drepul ȘOCANT!

Un articol de: Adela Iacob - 12 Aug 2019, 10:02
sursa foto: pixabay.com Actualitate

Un tânăr din Brăila a vrut să-și cumpere un telefon, de pe internet, și a avut parte de șocul vieții lui! 

Niște persoane necunoscute i-au golit contul bancar imediat. Tânărul a rămas fără 2500 lei după ce a încercat să cumpere un telefon mobil de pe un site de vânzări, conform realitatea.net.

Duminică, 21 iulie a.c., la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila s-a prezentat un tânăr de 18 ani care a reclamat faptul că din contul pe care îl are la o unitate bancară a fost retrasă suma de 2500 lei, fără acordul său.

ȘOC ÎN MUZICA POPULARĂ! CORNELIA REDNIC A AJUNS DE NERECUNOSCUT! E NUMAI PIELE ȘI OS! (FOTO)

Păgubitul le-a relatat poliţiştilor că în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, 20 spre 21 iulie 2019, a contactat o persoană care postase pe un cunoscut site de vânzări un anunţ privind vânzarea unui telefon şi care l-a convins să îi plătească în avans, prin card bancar, suma de 10 lei, reprezentând cheltuieli de transport.

De bună credinţă, tânărul i-a comunicat vânzătorului datele de identificare şi codul de siguranţă al cardului, însă la puţin timp a primit un mesaj de la bancă, prin care i se solicita acordul pentru transferul sumei de 500 lei. Tânărul brăilean a cerut explicaţii vânzătorului, care a încercat să îl convingă că este o eroare şi să îl determine să accepte tranzacţia, lucru pe care nu l-a făcut.

 ADIO, CLEOPATRA STRATAN! VESTE ȘOC PE SCENA ARTISTICĂ!
Ulterior, a mai primit trei mesaje de la bancă, prin i se solicita acordul pentru efectuarea de tranzacţii, dar nu a acceptat şi a încercat să ceară explicaţii vânzătorului, însă a constatat că numărul său a fost restricţionat, iar anunţul de pe site-ul de vânzări a fost şters.

Verificările efectuate ulterior la bancă au scos la iveală faptul că din contul victimei lipseşte suma de 2500 lei.