Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate ULTIMA ORĂ: Cântăreață de muzică populară CONDAMNATĂ pentru că a omorât un bătrân

ULTIMA ORĂ: Cântăreață de muzică populară CONDAMNATĂ pentru că a omorât un bătrân

Un articol de: Stirescu.ro - 06 Feb 2019, 16:08

Cântăreața de muzică populară Irina Maria Birou a primit sentința din partea Judecătoriei Târgu Jiu, în dosarul accidentului în care un bătrân a murit.


„Condamnă inculpata Birou Irina Maria, la pedeapsa de doi ani de închisoare. Dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe un termen de supraveghere de trei ani. 


Pe durata termenului de supraveghere inculpata trebuie să anunţe schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte cinci zile; să comunice schimbarea locului de muncă; să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. 
Impune inculpatei să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către Serviciul de Probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate.

Pe parcursul termenului de supraveghere inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile, ce se va executa în cadrul UAT Turburea sau al Liceului Tehnologic Turburea”, se arată în sentința primei instanțe, conform gorj-domino.ro.

Citeşte mai multe despre:   irina maria birou