Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate A pornit NEBUNIA! Un grup de hackeri RUPE TĂCEREA! A DEZVĂLUIT ”adevărul despre ATACURILE din 11 septembrie 2001”!

A pornit NEBUNIA! Un grup de hackeri RUPE TĂCEREA! A DEZVĂLUIT ”adevărul despre ATACURILE din 11 septembrie 2001”!

Un articol de: Stirescu.ro - 06 Ian 2019, 15:24

Grupul de hackeriThe Dark Overlord”, a amenințat că vor publica mai multe informații legate de atacurile din 11 septembrie 2001 de la World Trade Center.

Inițial aceștia au publicat o mostră, o adresă către o arhivă criptată a documentelor, iar acum au dezvăluit o ”cheie de decriptare” cu ajutorul căreia oricine poate citi documentele după descărcare.

Twitter a interzis grupului să mai folosească platforma pentru anunțurile lor, dar aceștia au găsit altă variantă.

Documentele conțin corespondență juridică, scrisori din partea unor agenții guvernamentale, iar prin cheia furnizată de hackeri mulți au reușit să descopere ceea ce conțineau fișierele și să profite de pe urma lor.

Până în acest moment, grupul de hackeri a reușit să adune în jur de 11.000 de dolari, însă nu vrea să se oprească aici. „Continuați să ne oferiți monede Bitcoin și vom continua să vă oferim mai multe informații.”, au scris aceștia.

Apelul lor a avut succes printre adepții teoriilor conspiraționiste, interesați în mod special de publicarea informațiilor. 

Gruparea de hackeri mai este cunoscută pentru atacul asupra Netflix și pentru furtul filmelor nelansate de la Hollywood.

Citeşte mai multe despre:   hackeri  -   The Dark Overlord  -   atacuri