Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Trupul CRISTINEI ȚOPESCU a fost incinerat! Ce se va întâmpla cu cenușa regretatei jurnaliste! Imagini emoționante de la crematoriu (VIDEO)

Trupul CRISTINEI ȚOPESCU a fost incinerat! Ce se va întâmpla cu cenușa regretatei jurnaliste! Imagini emoționante de la crematoriu (VIDEO)

Un articol de: Stirescu.ro - 16 Ian 2020, 14:20

Incinerarea Cristinei Țopescu s-a încheiat la Crematoriu Vitan-Bârzeștsi. Familia și apropiatii Cristinei Țopescu și-au luat joi rămas bun de la fosta realizatoare tv! Conform ultimei dorințe a jurnalistei, aceasta a fost incinerată.

Mama Cristinei Țopescu, Rodica Țopescu, însoțită de Andreea Berecleanu au părăsit Crematoriu Vitan-Bârzești.

Urna cu cenușa Cristinei Țopescu va fi pusă într-o capelă la Cimitirul Bellu unde trupul jurnalistei a fost depus miercuri.

După ce iniţial s-a anunţat, că fosta prezentatoare TV Cristina Ţopescu va avea o slujbă religioasă înaintea incinerării programate la Crematoriul Vitan Bârzeşti din Bucureşti, reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române au respins acest lucru. ”Nu se face slujbă de înmormântare pentru cei incineraţi. Inclusiv pentru raţiunea că trupul, subiectul înmormântării, lipseşte, fiind distrus prin cremaţiune”, a spus luni, 13 ianuarie, Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al BOR.

Mai mult, Bănescu nu exclude posibilitatea sinuciderii, reliefând că slujba religioasă nu se face în cazul sinucigaşilor: ”Cu atât mai puţin în cazul celor care se sinucid! Nu există derogări pentru slujbe religioase în cazul unor asemenea regretabile situaţii”.

Cristina Țopescu a murit, cel mai probabil, în somn, în urmă cu aproximativ două săptămâni, sunt concluziile preliminare ale anchetei, care încă nu a stabilit cauza morții. Legiștii așteaptă rezultatele analizelor toxicologice, însă polițiștii iau tot mai mult în calcul varianta unui deces din cauze naturale. 

 

Citeşte mai multe despre:   cristina topescu