Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate ETNO TV dă ȚEAPĂ românilor la concursurile pe bani?! Ce se întâmplă dacă suni la numărul de pe ecran: Hopa, cât pe ce să fie!

ETNO TV dă ȚEAPĂ românilor la concursurile pe bani?! Ce se întâmplă dacă suni la numărul de pe ecran: Hopa, cât pe ce să fie!

Un articol de: Stirescu.ro - 26 Feb 2019, 13:04
Foto: paginademedia.ro. Actualitate

Postul Etno TV a fost atenționat de CNA, la începutul lunii februarie, să scoată concursurile interactive, în timpul cărora telespectatorii sunt îndrumați să dea apeluri după apeluri, după ce unul dintre ascultători s-a plâns că nu a intrat deloc în direct.

Aparent telespectatorul a sunat la numărul de pe televizorul și a fost pus să sune iar și iar, până când ar fi avut șansa să intre în direct, potrivit paginademedia.ro.

„Ești rugat să suni pentru a câștiga o sumă afișată și când suni ești taxat și pus să suni din nou. Nu intri în direct”, este plângerea omului.

Un astfel de concurs se derula duminică, în miezul zilei. Întrebarea: „Găsiți marca auto!”

Mecanismul: ca de obicei, se lasă impresia că nimeni nu intră în direct (minute bune, nu este niciun telespectator prin telefon). Sunați acum la 1204!

Se oferă și un fel de bonus, de  fapt găselnița pentru care aceste consursuri interactive sunt încadrate la teleshopping: Cumpărați acum la 1204 o sugestie de variantă LOTO.

Răspunsul, pe scurt: „Hopa, cât pe ce să fie! Sunați din nou!”. Urmat de cele șase numere, adică o „variantă loto”.

Citeşte mai multe despre:   Etno TV  -   CNA