Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Se întâmplă în VASLUI: O tânăra s-a dus cu o burtă imensă la spital, gata să nască! Medicii și-au făcut CRUCE când au văzut-o! INCREDIBIL ce se ascundea de fapt în ea

Se întâmplă în VASLUI: O tânăra s-a dus cu o burtă imensă la spital, gata să nască! Medicii și-au făcut CRUCE când au văzut-o! INCREDIBIL ce se ascundea de fapt în ea

Un articol de: Stirescu.ro - 13 Feb 2019, 11:30
vremeanoua.ro Actualitate

Un caz cutremurător o-a șocat pe medicii de la spitalul din Bârlad. Andreea Todeilã, o tânără de 30 de ani, din comuna Fãlciu, a venit din Germania sã nascã un bebeluș. După ce a simțit dureri puternice, femeia a chemat ambulanța care a dus-o de urgență la Compartimentul de Primiri Urgente la Spitalul din Bârlad. De aici, tânără a fost dusă în sala de operație.

Aici, stupoare, medicii au schimbat în ultimul moment diagnosticul și au trimis-o pe femeie acasă deși acuza dureri terbile.

 "M-au dus în sala de nasteri, m-au tinut douã ore în sala de travaliu, mi-au zis cã am uterul fisurat si membranele rupte. 

Dupã ce au ascultat inima copilului, au zis cã bate, dar m-au dus în salon la ginecologie. A venit apoi doamna doctor Boca, cu care am nãscut primul copil, când mi s-a spus cã am chist si nu sarcinã si la operatie chistul era o fetitã de 3,4 kg. 

Mi-a fãcut si ea tot felul de teste, dar mi s-a spus cã nu sunt gravidã, ci balonatã! Iar eu am mâncat în douã zile o jumãtate de pahar de iaurt. Am dureri insuportabile, merg rãu de durere, dar de duminicã doamna doctor mã tot trimite acasã! 

Nu am vrut sã plec pânã nu-mi face operatie, ca sã se vadã ce am! Mi-a zis cã sunt obezã, sã plec oriunde la alt spital, aici sã nu mai stau cã nu am nicio sarcinã! Si eu nu mai pot de durere", a declarat femeia, potrivit vremeanoua.ro.

Andreea Todeilã a fost practic scoasã afarã din spitalul bârlãdean si trimisã acasã, desi insista sã fie operatã pentru a se vedea ce are în burtã, copil sau nu, numai sã fie scos si sã scape de dureri!

Femeia invoca faptul că are o ”sarcină ascunsă” şi că ar fi fost monitorizată de medicii din Germania, cadrele medicale de la spitalul din Bârlad au făcut investigaţii suplimentare. În ciuda acestor evidenţe, femeia este convinsă că ea este însărcinată, invocând că nu mai are menstruaţie de zece luni, însă medicii nu reuşesc să-i găsească copilul.

Citeşte mai multe despre:   barlad