Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate „Tânăr și neliniștit” a ajuns la episodul cu numărul 12.000. Producția a încântat milioane de telespectatori din 1973 și până în prezent

„Tânăr și neliniștit” a ajuns la episodul cu numărul 12.000. Producția a încântat milioane de telespectatori din 1973 și până în prezent

Un articol de: Adela Iacob - 01 Dec 2020, 18:13
FOTO: Facebook: The Young and the Restless Actualitate

Celebrul seria, urmărit de zeci de generații, alături de bunici, părinți sau chiar și de copii a ajuns la episodul cu numărul 12.000. „Tânăr și neliniștit” este unul dintre cele mai lungi seriale din istoria televiziunii americane, iar  episodul 12.000 va fi difuzat de către CBS marți, după cum a anunțat postul de televiziune, potrivit News.ro.

 

Lansat în 1973, a fost parte din viața de zi cu zi a milioane de oameni

 

Producția a difuzat primul episod, în premieră pe CBS în 1973, la data de 26 martie, iar până în 1980, fiecare episod avea o durată de 30 de minute, urmând ca apoi să ajungă la 60 de minute, durata pe care o au și în prezent.

"Din 1973, "Tânăr şi neliniştit" face parte din viaţa de zi cu zi a milioane de americani. Marţi (...), ei vor vedea episodul 12.000", a anunțat CBS, postul american de televiziune care difuzează soap opera, potrivti News.ro.

 

47 de ani cu familiile din Genoa City

 

Intria serialului de la CBS se desfășoară pe parcursul a 47 de ani, în jurul familiilor din Genoa City, Wisconsin. Nunțile, despărțirile și legăturile amoroase care mai de care mai controversate stau la baza poveștilor din „Tânăr și neliniștit”.

O serie de actorii, protegoniștii serialului, fac parte din distribuție încă de la început, iar pentru săptămâna în care va fi difuzat episodul cu numărul 12.000, producătorii au pregătit o serie de „flash-back-uri” cu cele mai întrăgite momente de pe parcursul celor 47 de ani.